Skip navigation

Jamie’s Deli ja Moomin Coffee tarjoavat uusia ravintolaelämyksiä Helsinki-Vantaalla

Artikkeli julkaistu
14.05.2019 klo 09:32
Moomin Coffee kahvilan edusta
Helsinki-Vantaan länsisiiven avautuessa monipuolistuu myös lentoaseman ravintolamaailma. Maanantaina 13.5. avautui Suomen ensimmäinen Jamie’s Deli ja maailman ensimmäisenä lentoaseman muumiteemaisena kahvilana Moomin Coffee.

Helsinki-Vantaan Jamie’s Deli on maailmankuulun kokin Jamie Oliverin luoman delibrändin ensimmäinen ravintola Suomessa. Jamie’s Delissä on tarjolla on lämmintä aamupalaa, paikanpäällä valmistettuja voileipiä, artesaanipizzaa, tuoreita salaatteja, naposteltavaa ja paljon muuta. Annosten ja tarjottavien ainesosat ovat Jamien ja hänen tiiminsä valitsemia, aina tuoreita, kaudenmukaisia sekä vastuullisesti tuotettuja.

”Länsisiiven uusien ravintoloiden myötä matkustajillemme on entistä enemmän vaihtoehtoja nauttia hyvästä ateriasta ennen lentoa. Olemme kehittäneet ravintola- ja kahvilavalikoimaa asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Jamie’s Delin ja Moomin Coffeen myötä tarjolla nyt aiempaa enemmän kansainvälisiä ja terveellisiä makuelämyksiä. Lisäksi, molempien ravintoloiden tilat ovat todella viihtyisät ja kauniit. Uskomme, että ne lisäävät entisestään matkustajien viihtyvyyttä heidän viettäessä aikaa luonamme Helsinki-Vantaalla”, kertoo Finavian Helsinki-Vantaan kaupallinen johtaja Nora Immonen.

Jamie Oliver on tv:stäkin tuttu rento ja välitön huippukokki, jonka tinkimättömyys ruoan laadun ja vastuullisuuden suhteen välittyy myös uudessa ravintolassa.

Jamie’s Deli_

”Jamie’s Delin valikoima perustuu aina tuoreisiin ja eettisesti tuotettuihin raaka-aineisiin sekä paikan päällä Delissä tehtyyn ruokaan. Jokaiseen annokseen ja yksittäiseen ainekseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Olemme iloisia voidessamme jälleen tuoda uuden ravintolan Suomeen ensimmäisenä juuri Helsinki-Vantaalle”, Jamie’s Deliä ja Moomin Coffeeta operoivan SSP Finlandin toimitusjohtaja Pia Jormanainen kertoo.

Moomin Coffee puolestaan on nimensä mukaisesti pala rakastettua Muumimaailmaa Helsinki-Vantaalla. Moomin Coffeessa on tarjolla erilaisia hauskoja eväsleipiä, Muumimamman pannukakkuja sekä  herkullisia jäätelöannoksia ja pirtelöitä, smoothie bowleja, salaatteja ja paljon muuta.  Moomin Coffeen sisustus on kirkas, värikäs ja suunniteltu erityisesti lapsiperheitä ja muumifaneja ajatellen.

Muumiteemainen kahvila. Istuimia ja muumipatsaita.

”Moomin Coffee on maailman ensimmäinen lentoasemalle avautuva muumi-teemainen kahvila. Helsinki-Vantaa on Moomin Coffeelle luonnollinen koti, sillä muumit ovat sulattaneet erityisesti japanilaisten matkustajien sydämet. Toki muumeja rakastetaan joka puolella maailmaa, ja niinpä kaikki ja kaikenikäiset matkustajat ovat lämpimästi tervetulleita Moomin Coffee -kahvilaan”, Pia Jormanainen jatkaa.

Jamie’s Deli ja Moomin Coffee sijaitsevat vierekkäin portin 40 läheisyydessä.

 

SSP – The Food Travel Experts, on johtava ruoka- ja juomapalveluiden tuottaja matkustus- ja liikennepaikoissa ympäri maailman. SSP toimii 140 lentoasemalla ja 280 rautatieasemalla yli 30 maassa. Neljäntoista kahvilan ja ravintolan lisäksi SSP Finland operoi Helsinki-Vantaan lentoasemalla viittä kioskia, kahta loungea sekä VIP- ja kongressipalveluja. www.sspfinland.fi, www.foodtravelexperts.com

Matkustus