Skip navigation

Norwegian aloittaa suorat lennot Helsingin ja Tiranan välillä kesäkuussa 2020

Artikkeli julkaistu
11.11.2019 klo 10:27
Lentokone_kiitotiellä_edestä_kuvattuna
Koronaviruspandemia on aiheuttanut ennennäkemättömän tilanteen lentoliikenteeseen. Vaikutukset näkyvät tällä hetkellä muun muassa lentoreittien keskeytyksinä ja uusien reittiavausten lykkäytymisinä. Tarkista aina ajankohtaisimmat tiedot lentoyhtiön omilta sivuilta. Päivitämme ajantasaista tietoa sekä keskeytetyistä ja lykkääntyneistä reiteistä että uusista reittiavauksista Finavian uutishuoneelle, mutta emme päivitä vanhoja reittiavaustiedotteita.

Norwegian lanseeraa uuden suoran reitin Albanian pääkaupungin Tiranan ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välillä ensi kesänä.

Reitti otetaan käyttöön 3.6.2020, ja se lennetään kerran viikossa, keskiviikkoisin. Reittiä lennetään vähintään 5.8.2020 asti, jonka jälkeen harkitaan reitin mahdollinen jatko.

– Olemme iloisia, että voimme tarjota jälleen uuden kohteen suomalaisille matkustajille ja odotamme innolla, että voimme toivottaa matkustajat tervetulleiksi lennoillemme polttoainetehokkailla lentokoneillamme, sanoo Norwegianin Senior Vice President Commercial Short Haul Magnus Maursund.

Norwegianin suora yhteys Helsingin ja Tiranan välillä on hieno lisä pääkaupunkien välisessä verkostossamme, joka tehostaa matkustamista ja laajentaa matkustajien matkustuskohdetarjontaa, sanoo Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori.

Tiranan reitti mukaan lukien Norwegian tarjoaa jatkossa lähes 40 suoraa reittiä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Myös Finnair on ilmoittanut aloittavansa kesäkaudella 2020 suoran yhteyden Tiranaan.

Matkustus