Skip navigation

Oulun lentoasemalla paljon lomallelähtijöitä - saavu hyvissä ajoin lentokentälle

Artikkeli julkaistu
17.10.2019 klo 09:38
Lapsi istuu matkatavarakärryssä
Oulun lentoasemalla on liikkeellä pajon matkustajia syyslomien alkamisen vuoksi. Pyydämme matkustajia tulemaan lentoasemalle hyvissä ajoin erityisesti perjantain 18. lokakuuta ja maanantain 21. lokakuuta välisenä aikana.

Loppuviikosta on hyvä varata tavallista enemmän aikaa lentokentän pysäköintiin, lähtöselvitykseen, matkatavaroiden luovutukseen ja turvatarkastukseen. Näin jää aikaa myös kahvilassa käyntiin ja ostosten tekoon.

Kaikille Norwegian, Finnair, SAS lennoille voi tehdä lähtöselvityksen ennakkoon verkossa. Jonottamiselta lentoasemalla voi välttyä tulostamalla automaatista laukkutarran ja käyttämällä itsepalvelutiskejä. 

Sujuvasti matkaan

Pakkaa matkatavarasi huolella. Tarkista tästä, mitä voit kuljettaa käsimatkatavaroissa, mitkä esineet on pakattava ruumaan ja tavarat, joita ei saa lainkaan ottaa lentokoneeseen.

Muistathan, että matkapuhelinten ja läppärien varavirtalähteet eli power bankit kuljetetaan käsimatkatavarassa. Älä pakkaa niitä ruumaan menevään matkalaukkuun, sillä sieltä ne joudutaan poistamaan.

Lapsiperheiden palvelut ja yksin matkustavien lasten ohjeet löydät myös sivuiltamme.

Jos lennät Helsinki-Vantaan kautta, vaihtolennon aikataulut ja terminaalitiedot löydät Helsinki-Vantaan lentoaseman sivuilta

Viikon pysäköinti alkaen 54 euroa

Oulun lentoaseman pysäköintialuetta on uudistettu kesän aikana.

Mikäli tulet omalla autolla, voit tutustua verkkkosivuillamme pysäköintialueisiin ja hinnastoon etukäteen.

Oulun lentoasemalla on kaksi pysäköintialuetta, jotka sijaitsevat kätevästi terminaalin edustalla. Edullisimmillaan viikon pysäköinti maksaa 54 euroa (P2).

P1-alueella paikoitusmaksuun sisältyy lämpöpaikka ja sähköauton lataus.

Kartta Oulun lentoaseman pysäköintialueista
Matkustus