Hyppää pääsisältöön

Tuletko omalla autolla vastaan matkustajia tai saatatko heitä? Katso tästä, minne voit ajaa ja pysäköidä

Julkaistu
19.02.2019 klo 15:57
Terminaali 2:n laajennustyöt ovat muuttaneet Helsinki-Vantaan liikennejärjestelyjä. Tästä näet, miten toimit kun tuot matkustajia lentoasemalle tai noudat heitä kentältä.

Matkustajien tuonti lentoasemalle

Terminaali 2:n pääovien eteen johtava ramppi puretaan kesän aikana. Tämän vuoksi terminaali 2:n lähtöselvityksen eteen ei enää pääse ajamaan, vaan matkustajat jätetään kyydistä yhtä tasoa alemmas, saapuvien tasolle. Rullaporrasyhteys lähtöselvitykseen valmistuu kesäkuun aikana.

Kun tuot matkustajia terminaali 1:een tai terminaali 2:een, voit pysähtyä terminaalin edustalla ainoastaan hetkeksi ja jättää matkustajat kyydistä. Muista, että pysäköinti tai poistuminen auton luota on kielletty. Jos haluat saattaa matkustajia sisälle terminaaliin, aja autosi P3:n Pikaparkkiin.

Matkustajien nouto lentoasemalta

Kun noudat matkustajia lentoasemalta tai muuten asioit Helsinki-Vantaalla, pysäköi autosi P3:ssa sijaitsevaan Pikaparkkiin. Se sijaitsee terminaali 1:n edustalla. Pikaparkista on katettu kävely-yhteys terminaali 1:een, josta pääsee sisäkautta yhdyskäytävää pitkin myös terminaali 2:een. Matkaa terminaali 2:een kertyy noin 400 metriä.

Pysäköinti Pikaparkissa maksaa 1 €/10 minuuttia. Jos pysäköinti kestää alle 10 minuuttia, voit ajaa parkkihallista ulos maksutta.

Autoilija, katso tästä miten pysäköinti on muuttunut

Tärkeää tietoa invapysäköijille

 

 

Ajoteittikartta
Matkustus