Skip navigation

Finnair lisää lentoja New Yorkiin kesäkaudella 2020

Artikkeli julkaistu
13.02.2020 klo 15:46
Finnair's airplane in the air.
Koronaviruspandemia on aiheuttanut ennennäkemättömän tilanteen lentoliikenteeseen. Vaikutukset näkyvät tällä hetkellä muun muassa lentoreittien keskeytyksinä ja uusien reittiavausten lykkäytymisinä. Tarkista aina ajankohtaisimmat tiedot lentoyhtiön omilta sivuilta. Päivitämme ajantasaista tietoa sekä keskeytetyistä ja lykkääntyneistä reiteistä että uusista reittiavauksista Finavian uutishuoneelle, mutta emme päivitä vanhoja reittiavaustiedotteita. F

innair lisää lentovuoroja New Yorkin reitilleen tulevalle kesäkaudelle.

Finnair lentää New Yorkiin päivittäin ympäri vuoden, ja lisää lentoja huhtikuusta alkaen seuraavasti:

  • kolme lisävuoroa viikossa 4.4. alkaen (maanantaina, torstaina ja lauantaina) 24.10.2020 asti.
  • neljäs lisävuoro 4.5. alkaen (tiistaisin) 24.10. asti.
  • viides lisävuoro sunnuntaille kesän huippusesongin ajalle 8.6.—30.8.2020.

Yhteensä kesäkaudelle tulee 250 lentoa lisää. Finnair lentää lisävuorot pääasiassa A350-koneilla. Kaikki lennot lennetään John F. Kennedyn kansainväliselle lentoasemalle (JFK).

“New York oli ensimmäinen kaukokohteemme yli 50 vuotta sitten”, kertoo Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér. ”Nyt tuomme reippaasti lisävuoroja tälle suositulle reitille, ja lennämme reittiä myös uusilla A350-koneillamme”.

Finnairin muut kohteet Yhdysvalloissa

Finnair lentää viiteen kohteeseen Yhdysvalloissa: New Yorkiin ja Los Angelesiin ympäri vuoden, kesäkaudella San Franciscoon ja Chicagoon (O’Hare) ja talvikaudella Miamiin.

Finnair tarjoaa yhdessä kumppaneidensa kanssa Euroopan ja Pohjois-Amerikan välillä yli 105 reittiä, sillä Atlantin ylittäviä lentoja voi yhdistää myös Finnairin yhteistyökumppaneiden American Airlinesin, British Airwaysin ja Iberian reitteihin.

Lähde: Finnair

Matkustus