Skip navigation

Helsinki-Vantaan tax freehen pääsee nyt shoppailemaan lentämättä ─ Helsinki Duty Free avaa myymälän Hiltoniin

Artikkeli julkaistu
23.11.2020 klo 09:21
Helsinki Duty Freebn edusta Helsinki-Vantaan lentokentällä.
Nyt tax free -ostoksille pääsee lähtemättä kotimaan kamaralta, kun Helsinki-Vantaan Duty Free avaa pop up -myymälän hotelli Hilton Airportiin.

Dufryn Helsinki Duty Freen ystävämyynnissä on matkailijoille tuttuun tapaan tarjolla runsaasti laadukasta kosmetiikkaa, tuoksuja, makeisia, leluja, vaatteita sekä asusteita huippubrändeiltä.

Liikkeessä voi tehdä tavallistakin paremmat kaupat, sillä hintoja on alennettu jopa 80 prosenttia jo edullisista hinnoista.

─ Tämä on erinomainen tilaisuus hankkia joululahjat ajoissa. On hienoa että Helsinki Duty Free tuo myymälän ja edulliset ostokset kaikkien saataville näinä poikkeuksellisina aikoina, kun matkustusta on rajoitettu, kertoo Helsinki-Vantaan kaupallinen johtaja Nora Immonen Finaviasta.

Tapahtumassa noudatetaan viranomaisten ohjeita, ja terveysturvallinen ostosten teko on huomioitu. Kaikilta edellytetään maskin käyttöä.

─ Meille on tärkeää, että kaikilla ostoksille tulevilla on miellyttävä ja huoleton ostoshetki. Ostosretken päätteeksi voi poiketa lounaalle tai kahville lentoasemalle. Autolla tuleville shoppailijoille on nyt hyvin tilaa Helsinki-Vantaan pysäköintihalleissa, Immonen vinkkaa.

Ostoksille pääsee myös helposti julkisilla kulkuneuvoilla.

Helsinki Duty Freen ystävämyynti on auki hotelli Hilton Airportissa 24.11. - 2.12.2020 välisen ajan.

Matkustus