Ohita navigaatio

Air Baltic lentää jälleen Tampereelta Riikaan – muita palaajia Ryanair, SAS ja TUI

Artikkeli julkaistu
05.10.2021 klo 10:24
Air Balticin kone 220-300
Tampere-Pirkkalan lentoaseman liikenne on vilkastumassa, kun syys-talvikaudella lennot aloittaa uudelleen Air Baltic, Ryanair, SAS ja TUI, joista Air Balticin lennot alkavat ensimmäisenä.

Latvialainen Air Baltic aloitti varhain tiistaiaamuna lennot Tampere-Pirkkalan lentoasemalta Riikaan puolentoista vuoden tauon jälkeen. Air Baltic lentää kahta viikkovuoroa.

Yhteydet lennetään Airbus A220-300 -laivaston 145-paikkaisilla suihkukoneilla. Air Baltic on lentänyt väliä vuodesta 2008.

─ Hienoa, että tärkeä yhteys Tampereen ja Riian välillä jatkuu jälleen. Se on tärkeää myös jatkolentojen kannalta. On hyvä merkki lentoliikenteen palautumisesta, että kohdevalikoima myös Finavian verkostolentoasemilta palautuu hiljalleen ennalleen matkustuksen vilkastuessa, sanoo lentoasemayhtiö Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori.

Muita talvi- ja syyskauden palaajia Tampereelle ovat Ryanair, SAS ja TUI:n lomalennot. Ryanair lentää 2. marraskuuta lähtien kaksi viikkovuoroa Tampereelta Lontoon Stanstedtin lentoasemalle. TUI:n lomalennot suuntautuvat Kanarian saarille. SAS aloittaa myös lennot Tampereelta talvikaudella Tukholmaan.

Lue myös

Syys- ja talvilomalaisille tarjolla Finavian lentoasemilta liki sata lentokohdetta ympäri maailman

Matkustus