Ohita navigaatio

Finnair lisää lentoja ja kohteita Euroopan, Aasian ja Pohjois-Amerikan verkostoonsa

Artikkeli julkaistu
14.09.2021 klo 13:59
Finnair Airbus A350 lentokone.
Finnair vahvistaa valikoimaansa palauttamalla verkostoonsa muun muassa Osakan ja aloittamalla Dubain reittinsä operoinnin.

Finnair kertoo tiedotteessaan vastaavansa kasvaneeseen kysyntään lisäämällä Euroopan, Aasian ja Pohjois-Amerikan verkostoonsa lentoja ja kohteita tulevalle talvikaudelle. Kysyntää ovat lisänneet rokotekattavuuden parantuminen ja matkustuksen piristyminen monilla markkinoilla maiden avautuessa.

Finnair lentää edelleen päivittäen Aasian kohteisiinsa Tokioon, Souliin ja Bangkokiin. Lisäksi Finnair lentää useita kertoja viikossa Singaporeen ja Hongkongiin. Finnair kertoo vahvistavansa läsnäoloaan Japanin markkinoilla ja palauttavansa verkostoonsa Osakan reitin lokakuussa ja Nagoyan reitin helmikuussa. Se aloittaa myös Dubain reittinsä operoinnin laajarunkoisella A350-koneella.

- Olemme iloisia voidessamme taas laajentaa verkostoamme ja mahdollistaa paremmat yhteydet asiakkaillemme. Asiakasmäärien kasvaessa palautamme myös palveluitamme: avasimme Schengen-puolen Finnair Loungen jo elokuussa, ja Finnairin non-Schengen-puolen Lounge aukeaa lokakuun alussa, sanoo Ole Orvér, Finnairin kaupallinen johtaja.

Finnair vahvistaa yhteyksiään myös Pohjois-Amerikkaan ja jatkaa lentojaan talvikaudella Chicagoon, jonne on aiemmin lennetty vain kesäkaudella. Finnair jatkaa myös päivittäisiä lentojaan New Yorkiin ja operoi kolme kertaa viikossa Miamiin ja Los Angelesiin.Helsingistä lennettävien lentojen lisäksi Finnair aloittaa suorat lennot Tukholmasta Los Angelesiin ja New Yorkiin. Jo aiemmin Finnair on kertonut avaavansa reitit Tukholmasta Miamiin, Phuketiin ja Bangkokiin.

Finnair kasvattaa talvikauden aikana lentojen määrää nopealla tahdilla ja yhtiö lentää kahdesti päivässä moniin Euroopan keskeisiin kohteisiin, kuten Amsterdamiin, Müncheniin, Düsseldorfiin, Berliiniin ja Frankfurtiin. Lontooseen ja Pariisiin Finnair lentää kolmesti päivässä. Myös Pietarin viikkovuoroja lisätään talvikaudella. Finnair tarjoaa useita päivittäisiä yhteyksiä Pohjoismaiden pääkaupunkeihin ja avaa talvikaudella lennot myös Krakovaan ja Gdanskiin. Talvikaudelle Finnair lisää lentoja Espanjan suosittuihin lomakohteisiin ja tarjoaa useita viikkovuoroja Malagaan, Kanariansaarille, Madridiin ja Barcelonaan.

Kotimaassa Finnair mahdollistaa sujuvat yhteydet pohjoiseen lentämällä neljä kertaa päivässä Rovaniemelle, Ivaloon ja Kittilään, sekä kaksi kertaa päivässä Kuusamoon.

Matkustus