Ohita navigaatio

Helsinki-Vantaa yhdistää: yhdysvaltalainen Terrell nimesi lentoaseman suomalaisen rakkaansa mukaan

Artikkeli julkaistu
31.12.2021 klo 09:24
Terrelin ja Marikan nimet Helsinki-Vantaan lentoaseman kyltin yläpuolella.
Finavia on joulukuun alusta lähtien antanut kaikille mahdollisuuden nimetä Helsinki-Vantaa uudelleen. Tähän mennessä lentoasema on nimetty jo yli 13 000 kertaa. Suosituimmat nimet jaetulla ykkössijalla ovat Nina ja Anna.

Olemme iloisia siitä, että ihmiset ovat innostuneet osallistumaan. Lentokenttiä on nimetty suurmiesten mukaan, mutta me halusimme antaa jokaiselle mahdollisuuden saada oma nimensä lentoaseman kylttiin. Kolme suosituinta nimeä ovat kaikki yllättäen naisten: Nina, Anna ja Hanna, kertoo Finavian markkinoinnista, viestinnästä ja asiakaskokemuksesta vastaava johtaja Katja Siberg.

Niin suomalaiset kuin ulkomaisetkin vierailijat ovat nimenneet lentoaseman joulukuun aikana yli 13 000 kertaa. Nimeäminen on mahdollista tammikuun loppuun asti.

Helsinki-Vantaa yhdistää rakastavaiset joulupäivänä valtamerten yli

Joulun kunniaksi Finavia tarjosi yhdelle ihmiselle mahdollisuuden nimetä lentoasema rakkaansa mukaan kokonaiseksi päiväksi. Lukuisista mukaan ilmoittautuneista valikoitui yhdysvaltalainen Terrell, jonka tyttöystävä Marika asuu Suomessa.

Lentokentän nimeäminen pariskunnan mukaan oli Marikalle iloinen yllätys, jonka Terrell paljasti rakkaalleen joulupäivänä. Samalla Marika tapasi etäyhteydellä Terrellin vanhemmat ensimmäistä kertaa.

Halusimme ilahduttaa ja yhdistää ihmisiä pandemian keskellä. Lentoasemat ovat kohtaamisten ja jälleennäkemisten paikkoja ja halusimme antaa siihen mahdollisuuden jouluna. Helsinki-Vantaalla on aiempina vuosina nähty näyttäviä kosintoja ja menty naimisiin, sanoo Siberg.

TOP10 nimet joulukuussa 2021

1. Nina ja Anna
3. Hanna
4. Mikko
5. Julia
6. Sanna
7. Sari
8. Laura
9. Elina
10. Jaana

Näin voit nimetä Helsinki-Vantaan uudelleen
Helsinki-Vantaan matkustajilla ja vierailijoilla on joulu- ja tammikuun ajan mahdollisuus nimetä lentoasema itsensä tai rakkaansa mukaan. Syötä nimi verkko-osoitteessa www.myhelsinkiairport.fi, josta se ilmestyy Helsinki-Vantaan lentoaseman kyltin yläpuolelle näkyviin.

Matkustus