Ohita navigaatio

Terveyspalveluita tuottava 9Lives aloittaa toimintansa Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Artikkeli julkaistu
28.06.2021 klo 10:50
Punapukuinen 9Livesin työntekijä koronatestauspisteen ovella
Lentomatkustajille koronatestauspalveluita tuottava 9Lives aloittaa toiminnan Helsinki-Vantaan lentoasemalla 28. kesäkuuta 2021. Palvelupiste sijaitsee terminaali 1:n välittömässä läheisyydessä.

−Haluamme tarjota matkailijoille parhaan mahdollisen kokemuksen Helsinki-Vantaan lentoasemalla, ja osa kokemuksen rakentamista on ajankohtaisen palvelutarjonnan laajentaminen, sanoo Helsinki-Vantaan kaupallinen johtaja Nora Immonen Finaviasta.

9Lives suosittelee, että matkustajat ilmoittautuvat koronatestiin 9Livesin nettisivujen kautta viimeistään tuntia ennen testauspisteeseen saapumista, jotta matkustajan koronatestilähete ehtii valmistua ajoissa. Lähete on valmiina testauspisteellä, kun matkustaja tulee koronatestiin.

− Testauspiste tarjoaa alkuvaiheessa pika-antigeenitestejä ja PCR-testejä. Jatkossa palvelutarjontaan on tulossa myös pika-PCR-testejä, kertoo 9Livesin toimitusjohtaja Katariina Matveinen.

9Livesin testauspiste sijaitsee terminaali 1:n sisäänkäynnin läheisyydessä, ulkotiloissa. Palvelu on avoinna matkustajille 28.6. alkaen.

Muista tarkistaa kohdemaan suositukset etukäteen

On tärkeää huomioida, että matkustamista varten tarvittavat testit, todistukset ja aikamääreet voivat vaihdella maittain ja lentoyhtiöittäin.

Tarkista aina ennen matkaa lentoyhtiöltä ja kohdemaan viranomaisilta maahantulosäädökset, testien ja todistusten tarpeen sekä sen, kuinka paljon ennen matkaa testin voi tehdä.

Lisätietoa 9Livesin palveluista ja aukioloista saat Koronatestaus Helsinki-Vantaan lentoasemalla -sivujen kautta.

Tutustu myös Lentomatkustus Covid-19 aikana -sivuun.

Tiedotteen kuva: 9Lives/Jussi Ratilainen

Matkustus