Ohita navigaatio

Eurowings aloittaa reittilennot Hampurista Kittilään ja Rovaniemelle

Artikkeli julkaistu
28.05.2024 klo 10:00
Kuvassa jonossa lentoyhtiö Eurowingsin lentokoneita
Reitit & Kohteet
Saksalainen lentoyhtiö Eurowings aloittaa tammikuussa 2025 reittilennot Hampurista sekä Kittilän että Rovaniemen lentoasemalle. Eurowings tarjoaa tällä hetkellä kahdeksan reittiyhteyttä Saksasta Suomeen ensi talvikaudeksi.

Eurowings lentää molempia reittejä kahdesti viikossa keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Reittiä Hampurin ja Kittilän välillä lennetään aikavälillä 12.1.−26.3.2025 ja reittiä Hampurin ja Rovaniemen välillä 15.1.−26.3.2025.

Uusien avausten lisäksi Eurowings lentää ensi talvena kuutta reittiä Suomeen: Düsseldorfista Kajaaniin, Ivaloon, Kittilään, Kuusamoon ja Rovaniemelle sekä Berliinistä Helsinki-Vantaalle.

Lentojen tarkat aikataulut ja liput ovat saatavilla Eurowingsin verkkosivuilta.

− Kehittyvät lentoyhteydet vahvistavat Lapin kansainvälistä vetovoimaa ja ovat osoitus hyvästä yhteistyöstä, jota teemme kumppaneidemme kanssa Suomen saavutettavuuden parantamiseksi. Lufthansa-konserni, johon myös Eurowings kuuluu, on julkistanut jo 9 uutta reittiyhteyttä Euroopasta Lapin lentoasemillemme ensi talveksi, Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori sanoo.

Muista Lufthansa-konserniin kuuluvista lentoyhtiöistä Lufthansa avaa reitin Frankfurtista Rovaniemelle, Edelweiss Air Zürichistä Kittilään ja Rovaniemelle, Austrian Airlines Wienistä Kittilään ja Ivaloon sekä Discover Airlines Frankfurtista Kittilään.