Finnair Lounge

Koppla av före flygresan i Finnair Business- och Platinum Wing-loungerna

Finnair Business lounge

Finnair Business Lounge har 450 kundplatser och erbjuder säkert något för alla. Du kan besöka vårt kafé eller dricka en cocktail i baren. Det mysiga vardagsrummet med soffor och fåtöljer är perfekt för att prata och umgås med reskamrater, medan säten med insynskydd är bra för arbete. Om du reser med familjen och önskar avskildhet, kan ni hitta det i ett utrymme speciellt utformat för familjer. De läckra måltiderna som serveras i loungen tillagas i ett öppet kök, så att du kan följa våra köksmästares arbete när du besöker loungen. Du har även tillgång till dusch.

Vi bjuder på varm frukost från 6.00 till 10.30. Efter frukost fram till midnatt serveras lunch och middag i form av en generös buffé med sallader, varma rätter, soppa, snacks och efterrätter. Det finns också ett brett utbud av varma och kalla drycker samt alkoholhaltiga drycker. Vi uppdaterar regelbundet vår meny för att ge dig variation om du flyger med oss ofta.

Inträde

 • Vår lounge i non-Schengenområdet står till ditt förfogande när ditt flyg avgår från non-Schengenområdet och trafikeras och marknadsförs av ett Oneworld-flygbolag. Inträde kan vara begränsat under rusningstid.
 • Inträde är gratis när du reser i vår business class eller är en Finnair Plus Platinum Lumo-, Platinum- eller Gold-medlem. Som Finnair Plus Platinum Lumo-medlem kan du ta med dig fyra gäster, och som Finnair Plus Platinum- and Gold-medlem kan du ta med en gäst. Gästerna måste resa på ett flyg som trafikeras och marknadsförs av ett Oneworld-flygbolag.
 • Även Oneworld Emerald- och Sapphire-medlemmar kan använda vår lounge gratis och ta med en gäst. Gästen måste resa på ett flyg som trafikeras och marknadsförs av ett Oneworld-flygbolag.
 • Finnair Plus Platinum Lumo-, Platinum-, Gold- och Silver-medlemmar kan köpa ett Finnair Lounge-pass i Finnair Shop. Finnair Plus Basic-medlemmar kan köpa inträde till loungen i Finnair Shop utanför rusningstid.
  • Du kan köpa inträde i förväg via tjänsten Hantera bokning eller vår kundtjänst till ett rabatterat pris. Du kan också betala för inträde med Finnair Plus-poäng. Inträdet är för tre timmar.
  • Du kan också köpa inträde i loungens reception. Inträdesavgiften är 55 €, barn (2–11 år) 15 €. Inträdet är för tre timmar.
 • Barn under 18 år kan endast använda loungetjänsterna med en vuxen.

Finnair Platinum Wing

I Finnair Platinum Wing börjar du din resa med stil. Finnair Platinum Wings interiör och stämning har inspirerats av den nordiska naturen, och vi hoppas att du kan tillbringa en lugn stund i loungen före ditt flyg. De mjuka, naturliga materialen och textilerna inbjuder dig att koppla av och njuta. Vardagsrummets mörkblå nyanser, bekväma soffor och utsikten över flygplatsens uppställningsplatta skapar en perfekt och mysig stämning. Vi reserverat platser för arbete, utrustade med små bord och lampor. Det finns ett separat område för måltider, och du betjänas också av en högklassig bar. Bastuälskare kan njuta av en varm bastu. Du har också tillgång till privata duschrum utrustade med högklassiga hudvårdsprodukter.

Vi är glada och hedrade att i vår restaurang servera mat från förstklassiga nordiska ingredienser och kombinera dem med den asiatiska kökens pärlor. Platinum Wing är öppen från 11.00 till 17.30. Buffén innehåller soppa, ett urval av bröd, färska sallader, förrätter och ett rikt dessertbord med ost. Varm mat och efterrätt kan väljas från vår à la carte-meny. Ett rikligt urval av drycker gör din måltid perfekt. Skulle det smaka med lite champagne, eller kanske vår signaturcocktail? Det finns också viner, olika varma drycker, läskedrycker och specialkaffe, som tillreds av vår barista.

Inträde

 • Finnair Platinum Wing är exklusivt öppen för Finnair Plus Platinum Lumo- och Platinum-medlemmar samt Oneworld Emerald-medlemmar när deras flyg avgår från non-Schengensidan och trafikeras marknadsförs av ett Oneworld-flygbolag. Finnair Plus Platinum Lumo-medlemmar kan ta med sig fyra gäster, och Finnair Plus Platinum- och Gold-medlemmar samt Oneworld Emerald-kortinnehavare kan ta med sig en gäst. Gästen måste resa på ett flyg som trafikeras och marknadsförs av ett Oneworld-flygbolag.
 • Barn under 18 år kan endast använda loungetjänsterna med en vuxen.

Mer information finns på vår webbplats.