Hoppa över navigering

Coronapasset införs även på restaurangerna på Helsingfors-Vanda

Article published
29.11.2021 kl 12:01
Archived
Henkilöllä on puhelin kädessä.
Resa
Det finns flera restauranger och kaféer på Helsingfors-Vanda flygplats som betjänar kunderna innan säkerhetskontrollen och efter säkerhetskontrollen. Restaurangrestriktionerna på grund av coronan gäller även restaurangerna och kaféerna på flygplatsen. Majoriteten av restaurangerna och kaféerna tar coronapasset i bruk.

Restaurangerna på Helsingfors-Vanda flygplats följer Nylands restaurangrestriktioner. För att flygplatsens restauranger och kaféer ska kunna erbjuda sina kunder bästa möjliga service har restaurangoperatörerna beslutat att införa coronapasset. Införandet av coronapasset syftar till att säkerställa de nuvarande öppettiderna för restaurangerna och kaféerna på Helsingfors-Vanda flygplats.

På restaurangerna som infört coronapasset kontrolleras det efter klockan 17 vid kassan för personer över 16 år.

Restaurangerna och kaféerna har dessutom endast en del av kundplatserna i bruk för att göra det lättare att hålla säkerhetsavståndet.

Kom ihåg att restauranger och kafeér inom Finavias flygplatsnätverk kan också kräva coronapass. Förbered dig på att visa upp coronapass när du besöker restauranger och kafeér efter kl.17.

Se även

Du kan hämta intyget från Mina Kanta-sidor.

Mera information om coronapass och vanliga frågor.

Vanliga frågor om resor under corona

Bekanta dig med restaurangrestriktionerna i Nyland