Hoppa över navigering

Ryanair utökar sitt utbud i Finland på nio nya rutter under vintersäsongen 2021–2022

Article published
23.06.2021 kl 14:55
Ryanair
Resa
Ryanair meddelade den 23 juni att det kommer att utöka sin verksamhet i Finland, inklusive sin återkomst till Finavias Helsingfors-Vanda flygplats.

Under vintersäsongen 2021–2022 flyger Ryanair för första gången från Helsingfors-Vanda till London, Milano, Riga, Warszawa, Bryssel, Kaunas, Paris och Poznan. Ryanair öppnar en ny rutt till London från Tammerfors-Birkala flygplats.

– Vi är glada över att Ryanair öppnar nya rutter från Helsingfors-Vanda och Tammerfors flygplatser. Vi är nöjda över Ryanairs beslut att komma med en så betydande öppning. Det är fint att Finlands omfattande och goda flygförbindelser runt om i världen gradvis håller på att återhämta sig. Det är också en signal om att branschen går i en bättre riktning. Det är hälsosäkert och ansvarsfullt att resa från Finavias flygplatser, säger Finavias försäljnings- och ruttutvecklingsdirektör Petri Vuori.

Utöver Helsingfors-Vanda öppnar Ryanair en ny rutt från Tammerfors–Birkala flygplats till Stansted i London, dit man flyger två gånger i veckan. Ryanair flyger redan från Villmanstrand.

– Vi är mycket glada att kunna utöka vår verksamhet i Finland och återvända till Helsingfors-Vanda flygplats på åtta rutter och med 29 flygningar per vecka. Dessutom ökar vi utbudet på Tammerfors-Birkala med flygningar två gånger i veckan till Stansted i London. Våra finländska kunder blir ännu gladare när vi erbjuder populära internationella destinationer under vintersäsongen 2021/2022, som Bryssel, Milano Bergamo och Warszawa, säger Eddie Wilson, VD för Ryanair.

Ryanair press meddelande 23.6.2021