Hoppa över navigering

Biltvätt och däckbyte på Helsingfors-Vanda flygplats

Article published
06.09.2023 kl 08:07
Mies ja auto pysäköintihallissa
Resa
Visste du att du kan få din bil tvättad eller däcken bytta på Helsingfors-Vanda flygplats?

Finavias parkeringstjänster på Helsingfors-Vanda flygplats blir ännu mer omfattande: du kan få bilen tvättad under din resa och däcken kan bytas ut och förvaras på flygplatsen.

Det finländska Korrek Pro Center erbjuder bilister ett brett utbud av tjänster i P1 Premium-parkeringshuset på Helsingfors-Vanda.

Din bil tvättas under din resa

Bilen kan lämnas kvar för att tvättas i vilket parkeringshus som helst på Helsingfors-Vanda. Det är enkelt att boka tvätt i samband med Finavias förhandsbokning av parkering. Välj vilken typ av tvätt du vill ha i samband med bokningen.

Du kan också köra direkt till P1 Premium-parkeringshuset för biltvätt och däckbyte utan att parkera på flygplatsen.

Det breda sortimentet omfattar olika alternativ för handtvätt, inre rengöring, ytbehandlingar och polering samt däckbyte och förvaring. De tvättmedel och hållbara lackskydd som biltvätten använder är inhemska.

Enkel parkering närmast terminalen

Det är lätt att komma till Helsingfors-Vanda flygplats med egen bil. Det finns fyra parkeringshus på Helsingfors-Vanda: P1 Premium, P2, P3 och P5. Dessutom ligger utomhusområdet P4 cirka 500 meter från terminalen. Parkering kan bokas i förväg på alla områden, vilket ger dig det bästa priset.

Från parkeringshusen P1 Premium och P2 är det direkt hissförbindelse till terminalen och en kort promenad till säkerhetskontrollen.

Läs även

Biltvättstjänst öppnad på Helsingfors-Vanda flygplats

Biltvätt Korrek Pro Center