Hoppa över navigering

Det är enkelt att parkera på Helsingfors-Vanda – se flygplatsens alla parkeringsområden

Article published
10.01.2024 kl 12:44
Pariskunta auton vieressä parkkihallin katolla
Resa
Det finns fyra rymliga parkeringshus och ett utomhusparkeringsområde på flygplatsen.

Parkera din bil enkelt och smidigt på Helsingfors-Vanda flygplats genom att boka din plats i förväg. Läs mer om parkering på Helsingfors-Vanda.

  1. P1 Premium

P1 Premium är perfekt för dig som uppskattar en högklassig reseupplevelse och praktisk parkering. Du kan parkera bilen i vårt varma garage med direkt hissförbindelse till ankomst- och avgångshallen. I Premium-området hittar du tilläggstjänster som passar just dig, som laddningsstationer för elbilar och en biltvätt, där din bil kan rengöras under din resa. Vi rekommenderar Premium-området särskilt för affärsresenärer och kortare parkering.

  1. P2 Business

Parkeringsområde P2 är perfekt för dig som uppskattar högklassig och smidig parkering. P2-huset ligger bara några steg från ankomsthallen, dit man kommer med hiss. Den rymliga byggnaden har bredare parkeringsrutor och en egen våning för elbilister. De färgkodade våningarna och djurfigurerna hjälper dig att hitta din bil när du återvänder från din resa! Vi rekommenderar P2-byggnaden för både kort- och långtidsparkering samt för passagerare som reser med specialbagage på grund av den högre höjden.

Mies ja auto pysäköintihallissa
  1. P3 Economy

Parkeringsområde P3 är perfekt för dig som uppskattar enkel parkering och vill få din bil parkerad snabbt efter ankomsten till flygplatsen. Från P3-byggnaden är det en ca 300 meter lång, delvis täckt promenad till terminalen. Det rymliga parkeringshuset erbjuder gott om parkeringsplatser i två olika delar av hallen. P3 är den förmånligaste av våra parkeringshus och är perfekt för familjer och långtidsparkering.

  1. P4 Budget

Utomhusparkeringsområde P4 är perfekt för dig som vill parkera enkelt till lägsta möjliga pris. I utomhusparkeringsområdet kan du parkera på ca 400 meters gångavstånd från terminalen. Vi rekommenderar P4-området för resenärer som anländer i en husbil eller vill ha den billigaste parkeringen under en längre tid.

Pariskunta auton vieressä parkkihallin katolla
  1. P5 Standard

Parkeringsområde P5 är perfekt för dig som uppskattar en enkel och snabb förbindelse till terminalen. Parkeringshuset ligger precis intill terminalen och är en kort, täckt promenad från ankomsthallen. Tack vare sitt utmärkta läge och bra pris är P5-byggnaden lämplig för både kort- och långtidsparkering.

Visste du?

Vår personal finns där för dig dygnet runt. Om din resa inte blir av kan du avboka din parkering kostnadsfritt upp till två timmar före bokningens början.

Förhandsboka parkering