Skip navigation

Helsinki-Vantaalta saa valuuttaa ympäri vuorokauden

Article published
14.5.2015 at 10:49
Käteisautomaatti Change Group -palvelutiskin vieressä.
Lentoasemalla on tämän vuoden alusta lähtien ollut uusia käteisautomaatteja, joista voi nostaa rahaa yleisimmissä valuutoissa: euroissa, dollareissa, Englannin punnissa ja Ruotsin kruunuissa.

ChangeGroupin automaatteja asennetaan yhteensä 12 eri puolille lentoasemaa. Ympäri vuorokauden toimivat automaatit täydentävät lentoaseman palvelupisteillä tapahtuvaa rahanvaihtoa.

Palvelupisteissä henkilökohtainen palvelu ja harvinaisempien valuuttojen vaihto säilyvät jatkossakin ennallaan.

Uudet automaatit palvelevat vuorokauden ympäri lähtöporteilla 13, 17, 21, 32, 37 ja terminaali 1-2:n välisellä yhdyskäytävällä sekä terminaali 2:n lähtöselvitysaulassa.

Uudet automaatit lisäävät palvelutarjontaa

Kasvavia matkustajamääriä voidaan nyt palvella entistä monipuolisemmin myös rahanvaihdossa. Uusi palvelu tukee Finavian tavoitetta matkustajien entistäkin sujuvammasta ja mukavammasta matkustajakokemuksesta.

– Matkustajat voivat valita, haluavatko he vaihtaa valuuttaa palvelupisteellä vai automaatilla. Automaattien ansiosta rahanvaihto onnistuu ympäri vuorokauden myös hiljaisina aikoina, sanoo apulaisjohtaja Jukka Isomäki Finaviasta.

Helsinki-Vantaa kulkee automaation kehityksen kärkijoukossa myös valuutta-automaattien osalta. Laitteista vastaavalla ChangeGroupilla on yli sata toimipistettä 12 maassa.

Yhtiö laajentaa toimintaansa erityisesti Euroopan ja Pohjois-Amerikan johtavilla lentoasemilla. Sen automaatit voivat olla matkailijoille tuttuja myös muilta kansainvälisiltä lentoasemilta.

Valuutanvaihtopisteet ja valuutta-automaait Helsinki-Vantaalla

Matkustus