Skip navigation

Espresso House ja Plaza Premium Lounge avanneet ovensa Helsinki-Vantaalla

Article published
10.5.2019 at 11:48
Plaza Premium Lounge Relaxing area
Helsinki-Vantaan palvelutarjonta on nyt entistäkin monipuolisempi toukokuun alussa avautuneiden Plaza Premium Loungen ja Espresso house -kahvilan myötä. Matkustajan on helppo löytää paikkoja, joissa rentoutua ja virkistyä ennen lentoa sekä sen jälkeen.

Lentoasemalla viihtyminen on Finavian tärkeimpiä tavoitteita. Uusi lounge ja kahvila liittyvät osaksi laajaa Helsinki-Vantaan lentoaseman palvelutarjontaa, joka antaa matkustajille mahdollisuuden sujuvaan ja miellyttävään matkustamiseen.   

–Matkustajien viihtyvyys on yksi tärkeimpiä tavoitteitamme. On ilo tarjota Helsinki-Vantaan asiakkaille yhä laajempaa valikoimaa palveluita. Espresso House ja Plaza Premium Lounge sopivat molemmat erinomaisesti täydentämään kahvila- ja lounge-tarjontaamme, sanoo Finavian kaupallinen johtaja Nora Immonen.

Helsinki-Vantaan Plaza Premium Lounge liittyy yli 40 muun lentoaseman korkeatasoiseen lounge-verkostoon

Plaza Premium Lounge avasi ovensa perjantaina 3.5. non-Schengen-alueelle, porttien 34 ja 40 väliin. Lounge tarjoaa matkustajille levähdyspaikan, josta rauhassa odottaa lentoa ja katsella kiitotien lentokoneita. Maksullisesta loungesta löytyy mukavan ja rauhoittavan odotustilan lisäksi muun muassa baari, suihkuja ja työskentelytiloja. Loungesta löytyy myös keittiö, joka valmistaa sekä kansainvälisiä että paikallisia ruoka-annoksia. Lapsiperheet on puolestaan huomioitu lasten omalla leikkipaikalla, jonka lelut ovat opettavaisia ja valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista. 

Plaza Premium Lounge dining

–Toivotamme Helsinki-Vantaan matkustajat tervetulleeksi kokemaan laadukkaat palvelumme ja tilamme. Olemme erityisen ylpeitä lanseeratessamme Playroomin, lasten leikkihuoneen, joka on avainasemassa kasvavan monisukupolvisen matkailun tarpeiden täyttämisessä, sanoo Plaza Premium Groupin toimitusjohtaja ja perustaja Song Hoi-See.

Kahvilaketju Espresso House hemmottelee nyt myös lentomatkustajia

Pohjoismaiden suurin kahvilaketju Espresso House avasi uuden kahvilansa maanantaina 6.5. terminaali 2:n Schengen-alueelle, Burger Kingin ja sporttibaari O’Learysin läheisyyteen. Kahvilan työntekijät ovat koulutettuja baristoja, joten erityiskahvit valmistuvat vahvalla ammattitaidolla. Valikoimiin kuuluu lämpimien juomien lisäksi kylmät juotavat sekä suolaista ja makeaa pientä purtavaa. Lisäksi tarjolla on ruokaisampia annoksia, kuten salaatteja ja täytettyjä bageleita.

–Olemme enemmän kuin innoissamme, että voimme avata kahvilamme Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Uskon, että tuomme hyvän lisän lentokentän kahvilatarjontaan ja monen matkustajan löytävän Espresso House-kahvilasta mukavan tilan, jossa virkistäytyä ja nauttia”, sanoo Espresso Housen operatiivinen johtaja Santtu Hellström.

Lähikuvassa Espresso Housen logolla varustettu kahvimuki.
Matkustus