Skip navigation

Finavian kesätyöpaikat tutustuttavat lentoasemien uniikkeihin työtehtäviin

Article published
17.1.2023 at 09:14
Archived
Nuori nainen Helsinki-Vantaan lentoasemalla
Yritys
Finavian vuoden 2023 kesätyöpaikkojen hakuaika on alkanut. Tänä vuonna kesätyö- ja harjoittelupaikkoja on tarjolla aiempien vuosien tapaan monissa eri yksiköissä.

– Kesätyöntekijät ja harjoittelijat nähdään Finaviassa tärkeinä osaajina, joilta koko työyhteisö voi oppia uutta. Kesätyöpaikkamme tarjoavat katsauksen lentoasemien kulisseihin ja uniikkeihin työtehtäviimme. Toivotamme uudet kollegamme lämpimästi tervetulleiksi työyhteisöömme ja lentoasemiemme kansainväliseen työympäristöön, sanoo Finavian henkilöstöjohtaja Kaarina Soikkanen.

Vuonna 2023 kesätyö- ja harjoittelupaikkoja on tarjolla useiden eri alojen osaajille ja opiskelijoille. Finavialle haetaan muun muassa paikkatietoharjoittelijaa ympäristöyksikköön, viestinnän kesätyöntekijää viestintä- ja markkinointiyksikköön, sähköasentajaharjoittelijaa ilmailusähköyksikköön sekä asiakaspalvelun osaajia monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin.

Esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalla asiakaspalvelutehtäviä on tulevana kesänä avoinna useita erilaisia.

– Merkittävä osa Passenger Services and Development -yksikkömme nykyisistä työntekijöistä on alun perin aloittanut kausityöntekijänä ja olemmekin panostaneet erityisesti työntekijöiden perehdytykseen. Tarjoamme eri tehtävissä mahdollisuuksia myös työn jatkamiseen kesäkauden jälkeen työntekijän tilanteen mukaan, kertoo Helsinki-Vantaan lentoaseman matkustajapalveluyksikön päällikkö Hanna Hämäläinen.

Suurimmassa osassa Finavian avoimista tehtävistä kesätyö- ja -harjoittelujaksot ajoittuvat touko- ja syyskuun välille.

Tutustu työhön, jota ilman maailma olisi kaukana

  • Katso Finavian avoimet kesätyö- ja harjoittelupaikat.
  • Lue lisää urasta Finaviassa
  • Tutustu finavialaisten työtehtäviin Career Runway -videosarjassamme, joka esittelee neljä finavialaisia osaajaa uniikeissa työtehtävissään. Palvelupäällikkö Idalisa aloitti työt Finavialla Kittilän lentoaseman kausityöntekijänä asiakaspalvelun parissa ja toimii nykyään palveluneuvojien esihenkilönä.
Thumbnail from the video with title Jakso 2: Tutustu palveluvastaavan työhön