Sijainti
Terminaali 2, tulokrs (Näytä kartalla)
Aukioloajat
Avoinna 24 h

Valokuvanäyttely: Flying Nature
1 arvostelu

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on ilmailuaiheinen valokuvagalleria Photo Gallery, jonka näyttelyt vaihtuvat noin puolen vuoden välein. Monelle ilmailun ystävälle kaksi kertaa vuodessa vaihtuva näyttely on säännöllinen vierailukohde Helsinki-Vantaalla.

Maksuton näyttely sijaitsee alueella, jonne kaikilla lentoasemalla asioiville on vapaa pääsy.

Nyt esillä: Flying Nature -valokuvanäyttely

Flying Nature esittelee ilmailun kiehtovaa maailmaa yllättävästä näkökulmasta. Näyttely on kunnianosoitus suomalaiselle luontokuvaukselle ja tänä vuonna 100 vuotta täyttävälle Suomelle.

Näyttely koostuu suomalaisista luontokuvista, joissa luonnon omat taiturit esittelevät taidonnäytteensä lentämisestä. Pääosassa ovat suomalaiset linnut ja eläimet – kirjaimellisesti lennossa.

Näyttelyn kuvat on valittu kaikille avoimen kilpailun kautta. Mukaan valikoitui kahdeksan suomalaisen luontokuvaajan töitä. Joukossa on sekä harrastelijoita että maamme luontokuvauksen kärkinimiä.

Vuosi 2017 on Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuosi. Finavia on Suomi 100 -juhlavuoden virallinen kumppani. Flying Nature -näyttely on esillä Helsinki-Vantaalla juhlavuoden loppuun saakka.

Valokuvanäyttely on osa Finavian ArtPort-taidekonseptia, joka tarjoaa matkustajille rentouttavia pysähdyspaikkoja hektisessä lentokenttäympäristössä sekä taitelijoille mahdollisuuden saada töitään laajan kotimaisen ja kansainvälisen yleisön eteen.

ArtPort on Finavialle myös osa sen toimintaa vastuullisena yrityksenä. Näyttelyt ja galleriat tarjoavat taitelijoille mahdollisuuden saada töitään ja osaamistaan esille sekä kotimaiselle että kansainväliselle yleisölle.

Näyttelyn ovat tuottaneet yhteistyössä Finavia Oyj, Ilmailutoimittajat ry, Finnfoto, Kameralehti, Epson sekä Merja Ailama-Mäkitalo.

Sijainti
Terminaali 2, tulokrs (Näytä kartalla)
Aukioloajat
Avoinna 24 h
7.2.2017

Kiitos arvostelustasi!

Lisää arvostelu

Täytä reCAPTCHA.

Rekisteriseloste (pdf)
Pidätämme oikeuden hylätä arvostelutekstin kokonaan tai osittain. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Lue seuraavaksi

Kuin elokuvissa: Kiinalainen tv-tähti muuttaa asumaan Helsinki-Vantaan terminaaliin

Finavian Helsinki-Vantaan lentoasema pääsee kuukaudeksi varsinaiseen läpivalaisuun, kun kiinalainen tv-tähti Ryan Zhu muuttaa terminaaliin asumaan ja tutustumaan...

Humans of Helsinki Airport: Lentokenttäpoliisi Harri Vihola

Toukokuussa poliisin Helsinki-Vantaan lentoaseman toimipisteen esimiehenä aloittanut Harri Vihola kertoo lentokenttäpoliisien arjesta.

Lentoyhteydet Helsinki-Vantaalta paranevat: Kaksi uutta vuoroa Moskovaan

Aeroflot ja Finnair lisäävät lentoja Helsinki-Vantaalta Venäjän pääkaupunkiin.

Helsinki-Vantaan terminaali 2:n ajoneuvoliikenteessä muutoksia yöaikaan

Helsinki-Vantaan lentoasemalla tehdään remonttia koko syksyn ajan.Tämän vuoksi terminaali 2:n edustalle johtava ajoväylä on joinakin päivinä suljettu yöaikaan noin kello 22–04.