Sijainti
Terminaali 2, tulokrs (Näytä kartalla)
Aukioloajat
Avoinna 24 h

Valokuvanäyttely: Flying Nature
1 arvostelu

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on ilmailuaiheinen valokuvagalleria Photo Gallery, jonka näyttelyt vaihtuvat noin puolen vuoden välein. Monelle ilmailun ystävälle kaksi kertaa vuodessa vaihtuva näyttely on säännöllinen vierailukohde Helsinki-Vantaalla.

Maksuton näyttely sijaitsee alueella, jonne kaikilla lentoasemalla asioiville on vapaa pääsy.

Nyt esillä: Flying Nature -valokuvanäyttely

Flying Nature esittelee ilmailun kiehtovaa maailmaa yllättävästä näkökulmasta. Näyttely on kunnianosoitus suomalaiselle luontokuvaukselle ja tänä vuonna 100 vuotta täyttävälle Suomelle.

Näyttely koostuu suomalaisista luontokuvista, joissa luonnon omat taiturit esittelevät taidonnäytteensä lentämisestä. Pääosassa ovat suomalaiset linnut ja eläimet – kirjaimellisesti lennossa.

Näyttelyn kuvat on valittu kaikille avoimen kilpailun kautta. Mukaan valikoitui kahdeksan suomalaisen luontokuvaajan töitä. Joukossa on sekä harrastelijoita että maamme luontokuvauksen kärkinimiä.

Vuosi 2017 on Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuosi. Finavia on Suomi 100 -juhlavuoden virallinen kumppani. Flying Nature -näyttely on esillä Helsinki-Vantaalla juhlavuoden loppuun saakka.

Valokuvanäyttely on osa Finavian ArtPort-taidekonseptia, joka tarjoaa matkustajille rentouttavia pysähdyspaikkoja hektisessä lentokenttäympäristössä sekä taitelijoille mahdollisuuden saada töitään laajan kotimaisen ja kansainvälisen yleisön eteen.

ArtPort on Finavialle myös osa sen toimintaa vastuullisena yrityksenä. Näyttelyt ja galleriat tarjoavat taitelijoille mahdollisuuden saada töitään ja osaamistaan esille sekä kotimaiselle että kansainväliselle yleisölle.

Näyttelyn ovat tuottaneet yhteistyössä Finavia Oyj, Ilmailutoimittajat ry, Finnfoto, Kameralehti, Epson sekä Merja Ailama-Mäkitalo.

Sijainti
Terminaali 2, tulokrs (Näytä kartalla)
Aukioloajat
Avoinna 24 h
7.2.2017

Kiitos arvostelustasi!

Lisää arvostelu

Täytä reCAPTCHA.

Rekisteriseloste (pdf)
Pidätämme oikeuden hylätä arvostelutekstin kokonaan tai osittain. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Lue seuraavaksi

Humans of Helsinki Airport: Kitty Jansson, VIP Service Manager

Kitty Jansson on tehnyt lentokentällä kaikkea – järjestänyt trapetsiesityksen, avustanut poptähtiä ja auttanut Conan O’Brienia kohtaamaan fanejaan.

Milloin lento saapuu Helsinki-Vantaalle? Näin lentokenttä pitää laskeutumistiedot ajan tasalla

Luotettavat arviot laskeutumisajasta saadaan vasta lennon ollessa ilmassa.

Niclas Köhler Finavian talousjohtajaksi

Finavian uudeksi talousjohtajaksi (CFO) ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Niclas Köhler. Hän aloittaa tehtävässään elokuussa.

Finavia mukana tarkastelemassa laajennetun todellisuuden mahdollisuuksia

SITA tutkii laajennetun todellisuuden mahdollisuuksia lentokentän prosessinhallinnassa Helsinki-Vantaa esimerkkinään. Laajennettu todellisuus yhdistää virtuaalisia...