Tutustu tulevaisuuden lentoasemaan

Helsinki-Vantaan lentoaseman uusi pääsisäänkäynti avautui 1. joulukuuta. Katso, mitä kaikkea on tarjolla.

 
 

Suomen suurin kehittyy

Helsinki-Vantaan lentoasemasta tulee upea. Ennen kuin kaikki on valmista, tiedossa on monenmoista häiriötä. Saavu ajoissa ja tutustu muutoksiin etukäteen.

Miten koronatilanne vaikuttaa matkustamiseen?

Finavian lentoasemilta voit matkustaa terveysturvallisesti myös covid-19-pandemian aikana. Katso useimmin kysytyt kysymykset matkustuksesta.

 

Ravintolat ja palvelut

Helsinki-Vantaan lentoaseman palvelut ja ravintolat ovat tällä hetkellä auki poikkeusaukioloajoin. Tarkistathan ajat ennen vierailua.

 
 

Pysäköi lähimmäs lähtöporttia

Varaa pysäköinti Helsinki-Vantaan lentoasemalta haluamaasi parkkihalliin ennakkoon ja säästät rahaa. Meiltä löydät latauspaikat myös sähköautoille.

 

Shoppailemaan

Tutustu Helsinki-Vantaan lentoaseman tarjouksiin.

Tee matkasta mukava

Helsinki-Vantaan lentoasemalta löydät lounget, leikki- ja lepoalueet, autonvuokrauksen sekä monet muut. Olemme huomioineet myös lemmikit.

Tilaa taxfree-tuotteita ennakkoon

Säästä aikaa, varaa tuotteet etukäteen Reserve & Collect -verkkokaupassa ja nouda ne Helsinki Duty Free -myymälästä lähtiessäsi lennolle.

Hakemassa tai tuomassa matkustajaa?

Katso ohjeet, miten toimia lentoasemalla, kun tulet Helsinki-Vantaalle saattamaan tai hakemaan matkustajaa.

 

Varaa lounge ennakkoon

Nauti matkastasi jo ennen lentoa loungessa rentoutuen, työskennellen tai hyvän ruoan ja juoman parissa.

 

Bon appetit

Helsinki-Vantaalta löydät ravintoloita ja kahviloita moneen makuun. Koronapandemian vuoksi ravintoloiden aukioloaikoihin voi tulla nopeitakin muutoksia.

Lasten kanssa matkustaminen

 

Vastuullisuus Finaviassa

Tulevaisuuden lentoasema on päästötön. Saavutimme jo hiilineutraaliuden kaikilla Finavian lentoasemilla mukaan lukien Helsinki-Vantaan lentoasema. Seuraavana tavoitteena on nettonollapäästöt.