MyFlight-palvelu

Finavian ilmainen MyFlight-palvelu sujuvoittaa matkaa kotoa lähtöportille Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Miltä portilta lentoni lähtee ja kuinka pitkä matka portilleni on? Mitkä lentoaseman liikkeet ja ravintolat palvelevat matkani varrella? Mitä ottaa huomioon ennen matkaan lähtöä? MyFlight kertoo sinulle parhaat vinkit Helsinki-Vantaan lentoasemalla matkustamiseen.

Mitä MyFlight tarjoaa?

MyFlight-palvelun käyttäjänä saat monipuolisesti tietoa matkaan lähdöstä Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja tietoa lähtöporttisi lähellä sijaitsevista palveluista, ravintoloista ja myymälöistä. Tilaamalla sähköpostiisi ilmaisen MyFlight palvelun saat käyttöösi lentoaseman kartan, matkustajan muistilistan sekä etuja lentoaseman palveluihin.

Myflight

MyFlight-palvelun voit tilata sähköpostiisi Helsinki-Vantaan lentoaseman lähtevien lentojen sivulla. Kun tilaus on vahvistettu, saat sähköpostiisi hyödyllistä tietoa lentomatkaasi liittyen.

Kun lentosi lähtöportti on tiedossa, saat lisätietoa matkastasi, kuten arvion kävelymatkastasi lentoasemalla. Lisäksi saat tietoa palveluista, kuten myymälöistä ja ravintoloista, jotka ovat lentoasemalla reittisi varrella. Suositellut palvelut ovat osuvampia, jos olet palvelun tilaamisen yhteydessä valinnut kiinnostuksen kohteesi.

Kun koneeseennousu on alkamassa, saat tästä erillisen ilmoituksen ja voit siirtyä lähtöportille. Mikäli lennon lähtöportti tai lähtöaika muuttuvat ennen matkaan lähtöä, saat tästä erillisen ilmoituksen.

Miten tilaan MyFlight-palvelun?

  1. Ota MyFlight-palvelu käyttöösi Helsinki-Vantaan lentoaseman lähtevien lentojen sivulla. Valitse listalta oman lentosi kohdalta "Tiedot" ja "Tilaa MyFlight.
  2. Tilaa Myflight antamalla sähköpostiosoitteesi. Palvelun voi tilata, mikäli lennon lähtöön on vähintään kaksi tuntia aikaa.
  3. Vahvista palvelun tilaus klikkaamalla ensimmäisessä sähköpostiviestissä saapuvaa vahvistuslinkkiä. Voit tutustua henkilötietojen keräämiseen ja käsittelyyn MyFlight-palvelun tietosuojaselosteessa (PDF)
Thumbnail from the video with title MyFlight-palvelun esittelyvideo

Ketkä voivat käyttää MyFlight-palvelua?

MyFlight-palvelu on suunniteltu Helsinki-Vantaan lentoaseman lähteville matkustajille, ja sen käyttöön tarvitaan voimassa oleva sähköpostiosoite. Toistakseksi MyFlight palvelu on saatavilla vain Helsinki-Vantaan matkustajille.

Mistä saan apua palvelun käytössä?

Mahdollisissa palvelun käyttöön liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä Finavian asiakaspalveluun.

Myflight sovellus