Sijainti
Portit 26-27 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
su-pe 5-23, la 5-20.30

Finspiration
5 arvostelua

Tule Finspiration myymälään ostoksille, kun etsit erikoisia ja perinteisiä matkamuistoja Suomesta ja muista Pohjoismaista. Valikoimamme ulottuu keittiöpyyhkeistä villapaitoihin.

Jos etsit jotakin helposti kuljetettavaa, tutustu Suomi- ja Helsinki-aiheisiin magneetteihin ja avaimenperiin, t-paitoihin ja huovasta valmistettuihin pannunalusiin.

Puusta pitävät ja lapset ihastuvat pieniin puuesineisiin, kuten hiihtäviin tyttöihin ja eläimiin. Lasten mieleen ovat myös pörröiset pehmoeläimet, kuten ketut ja ruskeakarhut.

Kylmän tullen on mukavaa juoda kahvit kuksasta ja pukeutua lämpimään villapaitaan. Niitä löytyy niin lapsille kuin aikuisillekin.

Treasures of HEL esittelee Helsinki-Vantaan lentoaseman myymälöiden ja muiden palveluiden parhaimmistoa. Löydä omat aarteesi. Lue lisää tästä.

Sijainti
Portit 26-27 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
su-pe 5-23, la 5-20.30

22.3.2017
I bought three moomin rotary candle holders today and after I arrived home, I found that one of the holder has no decoration parts in it,the whole pack of decorations is missing, feeling really sad about this,I should have opened up the boxes and checked :(
Kiki • 17.12.2016
28.11.2016
18.10.2016
8.4.2016

Kiitos arvostelustasi!

Lisää arvostelu

Täytä reCAPTCHA.

Rekisteriseloste (pdf)
Pidätämme oikeuden hylätä arvostelutekstin kokonaan tai osittain. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Lue seuraavaksi

Kuin elokuvissa: Kiinalainen tv-tähti muuttaa asumaan Helsinki-Vantaan terminaaliin

Finavian Helsinki-Vantaan lentoasema pääsee kuukaudeksi varsinaiseen läpivalaisuun, kun kiinalainen tv-tähti Ryan Zhu muuttaa terminaaliin asumaan ja tutustumaan...

Humans of Helsinki Airport: Lentokenttäpoliisi Harri Vihola

Toukokuussa poliisin Helsinki-Vantaan lentoaseman toimipisteen esimiehenä aloittanut Harri Vihola kertoo lentokenttäpoliisien arjesta.

Lentoyhteydet Helsinki-Vantaalta paranevat: Kaksi uutta vuoroa Moskovaan

Aeroflot ja Finnair lisäävät lentoja Helsinki-Vantaalta Venäjän pääkaupunkiin.

Helsinki-Vantaan terminaali 2:n ajoneuvoliikenteessä muutoksia yöaikaan

Helsinki-Vantaan lentoasemalla tehdään remonttia koko syksyn ajan.Tämän vuoksi terminaali 2:n edustalle johtava ajoväylä on joinakin päivinä suljettu yöaikaan noin kello 22–04.