Sijainti
Portti 50 A-M (Näytä kartalla)
Aukioloajat
Ma–su 6.00–24.00
Yhteystiedot
Finnair Lounge
(09) 818 5799

Finnair Lounge
4 arvostelua

Finnair Loungessa rentoudut ennen koneeseen menoa. Via-baarista tarjoilemme juomia, ja erillisestä viinibaarista voit valita ruokajuomat.

Tämäkin Finnair Lounge tunnetaan linjakkaasta suomalaisesta designista. Suunnittelija Eero Aarnion veistoksellisten Swan- ja Double Bubble -valaisimien pehmeä valo lisää tilan levollisuutta. Toisen Eeron, suunnittelija Eero Saarisen, Womb-tuoleissa on mukava istuskella Premium Loungessa vaikka pidempään.

Suureen, mutta hyvin äänieristettyyn tilaan on rakennettu paljon erilaisia työskentely- ja oleskelupisteitä. Lehtivalikoimamme on kattava, ja voit tulostaa dokumentteja ja ladata matkapuhelimesi aircharge-latauspisteessä.

Palvelupalettiimme kuuluu kuusi yksityistä suihkua ja suomalainen sauna. Tarjolla oleva suomalainen marjakosmetiikka muistuttaa maamme luonnosta.

 Jos olet Finnairin bisnesluokan asiakas (lentolipussa Finnairin AY koodi), Finnair Plus Platinum tai Gold –jäsen tai oneworld-tasojäsen (Emerald, Sapphire), pääset loungeen Finnair-lentojen yhteydessä ilmaiseksi. Lounge sisäänpääsyn voi ostaa myös rahalla loungen vastaanotossa. Rahalla sisäänpääsyn voi ostaa ainoastaan kello 9.00-13.00 välisenä aikana tai kello 18.00-22.00 välisenä aikana. Yhdellä sisäänpääsymaksulla voi loungessa viettää enintään 3 tuntia. 

Loungemme yhteydessä oleva uusi Premium Lounge on tarjolla Finnair Plus Platinum - ja Finnair Plus Gold -jäsenille sekä oneworld Emerald - ja oneworld Sapphire -kortin haltijoille.

Monipuoliset ruokatarjoilut

Juomien kera maistuu isompi tai pienempi purtava. Tarjoilumme vaihtelevat pitkin päivää:

  • Lämmin aamiainen kello 06:00-10:00
  • Salaattibuffet ja keitto 10:00-24:00
  • Lämmin ruoka kello 15:00-17:30

Palkittu lounge

Loungemme on palkittu useita kertoja kansainvälisesti. Esimerkiksi Priority Pass -lounge ohjelma palkitsi sen Best Business Facilities -palkinnolla vuonna 2011 ja Highly Commended -palkinnolla vuonna 2012.

Sijainti
Portti 50 A-M (Näytä kartalla)
Aukioloajat
Ma–su 6.00–24.00
Yhteystiedot
Finnair Lounge
(09) 818 5799
Premiun Lounge-ladies bathroom too small and dim-not enough light.Steps to have a view which is stressfull with carry-on.
Taina C • 27.6.2017
Non-Schengen -päässä lounge (to 27.4. klo 16) aivan täynnä. Kapasiteetti riittävä? Pöydät sotkuisia ja aiempia astioita. Normikuppila alkaa olla hyvä vaihtoehto
Pekka • 27.4.2017
Tasty simple buffet and ok soup if you prefer light meal, good variety of seats for working and relaxing.
Antti K • 16.3.2017
Noisy most of the time. Even the personnel is noisy this afternoon. Food not so good but interesting to see light colored Finnish design furniture and dishware. Buffet is a good form. Would be good to have more places for silent rest or a nap, or work that needs concentration. Put some acoustic plates in the ceiling to catch noise. We hear every glass put on the shelf up to the second floor.
M • 4.5.2016

Kiitos arvostelustasi!

Lisää arvostelu

Täytä reCAPTCHA.

Rekisteriseloste (pdf)
Pidätämme oikeuden hylätä arvostelutekstin kokonaan tai osittain. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Lue seuraavaksi

Hyppää Suomi 100 -teemabussin kyytiin Helsinki-Vantaalla

Suomen satavuotiasta itsenäisyyttä voi juhlistaa taittamalla lentokoneen ja terminaalin välisen matkan ainutlaatuisen teemabussin...

HSL lupaa helpotusta junalipun ostamiseen - lentoasemalla useita myyntipisteitä

HSL parantaa juna-asiakkaidensa informaatiota lentoasemalla ja järjestää Helsinki-Vantaalle lipunmyyjän/oppaan auttamaan saapuvia turisteja ja vähentämään jonoja...

Helsinki-Vantaan kuuluisat vieraat: Jayne Mansfield, 1963

Kurveistaan tunnettu elokuvatähti Jayne Mansfield oli 1950- ja 60-luvuilla suosiossa. Tähti kävi myös Suomessa tuomaroimassa Miss Scandinavia -kisaa. Esittämistään...

Humans of Helsinki Airport: Johanna Laakso

Millainen fiilis matkustajalle jää, kun hän on kulkenut lentoaseman läpi? Toimivatko tilat ja palvelut, löytyikö kaikki helposti, olivatko työntekijät kiireisiä ja kireitä...