Sijainti
Portti 36 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
Ma–su 6.00–24.00
Yhteystiedot
Finnair Lounge
(09) 818 5799

Finnair Lounge
3 arvostelua

Finnair Loungessa rentoudut ennen koneeseen menoa. Via-baarista tarjoilemme juomia, ja erillisestä viinibaarista voit valita ruokajuomat.

Tämäkin Finnair Lounge tunnetaan linjakkaasta suomalaisesta designista. Suunnittelija Eero Aarnion veistoksellisten Swan- ja Double Bubble -valaisimien pehmeä valo lisää tilan levollisuutta. Toisen Eeron, suunnittelija Eero Saarisen, Womb-tuoleissa on mukava istuskella Premium Loungessa vaikka pidempään.

Suureen, mutta hyvin äänieristettyyn tilaan on rakennettu paljon erilaisia työskentely- ja oleskelupisteitä. Lehtivalikoimamme on kattava, ja voit tulostaa dokumentteja ja ladata matkapuhelimesi aircharge-latauspisteessä.

Palvelupalettiimme kuuluu kuusi yksityistä suihkua ja suomalainen sauna. Tarjolla oleva suomalainen marjakosmetiikka muistuttaa maamme luonnosta.

 Jos olet Finnairin bisnesluokan asiakas (lentolipussa Finnairin AY koodi), Finnair Plus Platinum tai Gold –jäsen tai oneworld-tasojäsen (Emerald, Sapphire), pääset loungeen Finnair-lentojen yhteydessä ilmaiseksi. Lounge sisäänpääsyn voi ostaa myös Finnair plus pisteillä tai maksaa rahalla loungen vastaanotossa

Loungemme yhteydessä oleva uusi Premium Lounge on tarjolla Finnair Plus Platinum - ja Finnair Plus Gold -jäsenille sekä oneworld Emerald - ja oneworld Sapphire -kortin haltijoille.

Monipuoliset ruokatarjoilut

Juomien kera maistuu isompi tai pienempi purtava. Tarjoilumme vaihtelevat pitkin päivää:

  • Lämmin aamiainen kello 05:30-10:00
  • Salaattibuffet ja keitto 10:00-24:00
  • Lämmin ruoka kello 15:00-17:30

Palkittu lounge

Loungemme on palkittu useita kertoja kansainvälisesti. Esimerkiksi Priority Pass -loungeohjelma palkitsi sen Best Business Facilities -palkinnolla vuonna 2011 ja Highly Commended -palkinnolla vuonna 2012.

Sijainti
Portti 36 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
Ma–su 6.00–24.00
Yhteystiedot
Finnair Lounge
(09) 818 5799
Tasty simple buffet and ok soup if you prefer light meal, good variety of seats for working and relaxing.
Antti K • 16.3.2017
Noisy most of the time. Even the personnel is noisy this afternoon. Food not so good but interesting to see light colored Finnish design furniture and dishware. Buffet is a good form. Would be good to have more places for silent rest or a nap, or work that needs concentration. Put some acoustic plates in the ceiling to catch noise. We hear every glass put on the shelf up to the second floor.
M • 4.5.2016
Premium Lounge is a great place to relax before the flight. Champagne and great drinks by the hostess is must. Food is ok., but little limited on variety. Sauna is also good and traditional Finnish.
Antti L. • 7.6.2015

Kiitos arvostelustasi!

Lisää arvostelu

Täytä reCAPTCHA.

Rekisteriseloste (pdf)
Pidätämme oikeuden hylätä arvostelutekstin kokonaan tai osittain. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Lue seuraavaksi

Tauko taiteelle

Lentoasemilla ei kannata kulkea nenä kiinni puhelimessa tai tuijottaa pelkästään kylttejä, sillä usein niiltä löytyy muutakin katsomisen arvoista.

Humans of Helsinki Airport: Krista Peurasaari

M Room -parturiliikkeen aluepäällikkö Krista Peurasaari nauttii lentokentän ainutlaatuisesta työyhteisöstä.

Näin Suomen lentoyhteydet paranevat – Katso Finavian jättilista!

Kokosimme vuoden 2017 lentoreittiavaukset yhteen nippuun. Uusien lentoyhteyksien avulla satavuotias Suomi on entistä tiukemmin kiinni maailman sykkeessä.

Lennokas lauantai Jyväskylän lentoasemalla 25.3.

Jyväskylän ammattiopiston matkailuopiskelijat järjestävät lentoasemalla matkailun teemapäivän "Lennokas lauantai".