Sijainti
Portti 50 A-M (Näytä kartalla)
Aukioloajat
Ma–su 6.00–24.00
Yhteystiedot
Finnair Lounge
(09) 818 5799

Finnair Lounge
6 arvostelua

Finnair Loungessa rentoudut ennen lentoa. Lounge sijaitsee non-Schengen-alueella.

Via-baarista tarjoilemme juomia, ja erillisestä viinibaarista voit valita ruokajuomat. Juomien kanssa maistuu ruoka; tarjolla on lämmintä aamiaista kello 6–10, salaattibuffet ja keitto 10–24 sekä lämmin ruoka 14–18.00. 

Suureen, mutta hyvin äänieristettyyn tilaan on rakennettu paljon erilaisia työskentely- ja oleskelupisteitä. Suunnittelija Eero Aarnion veistoksellisten Swan- ja Double Bubble -valaisinten pehmeä valo lisää tilan levollisuutta. Toisen Eeron, suunnittelija Eero Saarisen, Womb-tuoleissa on mukava istuskella pidempäänkin.

Lehtivalikoimamme on kattava, ja voit tulostaa dokumentteja ja ladata puhelimesi Aircharge-latauspisteessä. Loungesta löytyy myös kaksi GoSleep-unisukkulaa nokosia varten.

Tiloissamme on myös kuusi yksityissuihkua ja suomalainen sauna. Tarjolla oleva suomalainen marjakosmetiikka muistuttaa kotimaan luonnosta.

Jos olet Finnairin bisnesluokan asiakas (lentolipussa on Finnairin AY-koodi), Finnair Plus Platinum- tai Gold -jäsen tai Oneworld-tasojäsen (Emerald tai Sapphire), pääset loungeen Finnair-lentojen yhteydessä maksutta. Rahalla sisäänpääsyn voi ostaa ainoastaan kello 9.00-13.00 välisenä aikana tai kello 18.00-23.00 välisenä aikana ja yhdellä sisäänpääsymaksulla voi loungessa viettää max 3 tuntia.

Loungemme yhteydessä oleva Premium Lounge on tarjolla Finnair Plus Platinum- ja Finnair Plus Gold -jäsenille sekä Oneworld Emerald- ja Sapphire -kortin haltijoille. Loungen ollessa täynnä sisäänpääsyä joudutaan valitettavasti ajoittain rajoittamaan.

Lisätietoa saat verkkosivuiltamme https://www.finnair.com/fi/fi/information-services/at-the-airport/lounges

Sijainti
Portti 50 A-M (Näytä kartalla)
Aukioloajat
Ma–su 6.00–24.00
Yhteystiedot
Finnair Lounge
(09) 818 5799
No seat available, too many people and very bad internet connections.
reuter • 12.10.2017
The lounge is ok and also the food, but when was sitting in this lounge - I had 5 hours waiting time here - I was freezing. Why this heavy air conditioning, when it isn't even hot outside? It was Sept. 2nd. I could feel that if I had to sit here for all the 5 hours, I would catch a cold. Luckily I was provided with a blanket, which helped a little. I hope that you can turn the air con down a bit, except for extremely warm days.
Viveca Tallgren • 2.9.2017
Premiun Lounge-ladies bathroom too small and dim-not enough light.Steps to have a view which is stressfull with carry-on.
Taina C • 27.6.2017
Non-Schengen -päässä lounge (to 27.4. klo 16) aivan täynnä. Kapasiteetti riittävä? Pöydät sotkuisia ja aiempia astioita. Normikuppila alkaa olla hyvä vaihtoehto
Pekka • 27.4.2017
Tasty simple buffet and ok soup if you prefer light meal, good variety of seats for working and relaxing.
Antti K • 16.3.2017
Noisy most of the time. Even the personnel is noisy this afternoon. Food not so good but interesting to see light colored Finnish design furniture and dishware. Buffet is a good form. Would be good to have more places for silent rest or a nap, or work that needs concentration. Put some acoustic plates in the ceiling to catch noise. We hear every glass put on the shelf up to the second floor.
M • 4.5.2016

Kiitos arvostelustasi!

Lisää arvostelu

Täytä reCAPTCHA.

Rekisteriseloste (pdf)
Pidätämme oikeuden hylätä arvostelutekstin kokonaan tai osittain. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Lue seuraavaksi

Neljä faktaa Helsinki-Vantaan kiitoteistä

Tiesitkö, että Helsinki-Vantaalla on enemmän kiitoteitä kuin Heathrowlla? Tämä ja kolme muuta jännittävää faktaa Suomen päälentokentän kiitoteistä.

Kauneustuotteet, joita saa vain Helsinki-Vantaan lentokentältä

Näitä tuotteita et löydä muualta Suomesta!

Finavia kovaa vauhtia uusiin matkustajaennätyksiin

Lentomatkustajien määrä jatkoi odotetusti kasvuaan vuoden kolmannella vuosineljänneksellä. Kasvua kertyi Finavian operoimilla 21 lentokentällä yhteensä 9,4...

Pushback, pelastusauto ja Lefa. Tunnetko Helsinki-Vantaan erikoisajoneuvot?

Esittelyssä sähköauto Lefa, työntötraktori, VIP-palvelujen luksus-Audi ja paloaseman pelastusauto.