Sijainti
Portti 30, 3. kerros (Näytä kartalla)
Aukioloajat
su-pe 11-21 ja la 11-19:30
Yhteystiedot
050 342 5466

Arctic Bar
8 arvostelua

Arctic Bar tunnetaan lentokentän ainoana cocktailbaarina. Tunnistat baarimme revontulia muistuttavista valoseinistä.

Jokainen sesonki tuo mukanaan kansainvälisesti kisaavien suomalaisbaarimikkojen kehittämät uudet cocktailit. Perinteisiäkin toki saa. Voit nauttia drinkkisi kentän puolella sijaitsevalla ulkoterassillamme vuodenajasta riippumatta.  

Valikoimaan kuuluu myös muita juomia sekä suolaisia voileipiä ja leivonnaisia.

Kahvila ja ravintolapalvelut tarjoavat erikoisruokavalioihin sopivia vaihtoehtoja. Vaihtoehdot ovat selkeästi merkitty ravintoloiden ruokalistoilla tai kahviloissa kyltein ja tuotetiedoin. Katso vinkkilista erityisruokavalioita noudattaville.

Sijainti
Portti 30, 3. kerros (Näytä kartalla)
Aukioloajat
su-pe 11-21 ja la 11-19:30
Yhteystiedot
050 342 5466
6.9.2016
Very disappointing experience. We came dor a quick meal and got 2 salads + 1 coke + 1 beer for 41€! Salads were cold and taken directly from the refrigerator even when the menu said "warm smoked salmon salad".
Kelly • 25.8.2016
25.7.2016
Vakioasiakkaana haluaisin muistuttaa mainostamisen oikeellisuudesta - ei ole muffinseja, on kyllä ollut. Americano on erinomaista.
Eki • 22.5.2016
Very comfortable, lots of plugs for your electronics bit they are super unfriendly especially to people with long layovers. Ours is 5 hours and 15 minutes after sitting down we were informed that we needed to purchase something. No warm food, liquor only.
Katie • 2.3.2016
Baarin ulkomaalaistaustainen työvoima ei osaa annostella juomia oikein. Annoskoot lähes jatkuvasti vajaita, esim. vihreä tee jonka tilaa mukaan, niin kuppi on vajaa jo haudutuspussin ollessa mukissa! Onko kielimuuri vai mikä?
Tume • 26.12.2015
1.12.2015
Schengen-puolen ykkösvalintani lähtödrinkeille. Kiva katsella kentän touhuja yläparvelta. Suht järkevä hinnoittelu. Terassi on kyllä pieni pettymys.
Tommy L • 15.8.2015

Kiitos arvostelustasi!

Lisää arvostelu

Täytä reCAPTCHA.

Rekisteriseloste (pdf)
Pidätämme oikeuden hylätä arvostelutekstin kokonaan tai osittain. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Lue seuraavaksi

Hyppää Suomi 100 -teemabussin kyytiin Helsinki-Vantaalla

Suomen satavuotiasta itsenäisyyttä voi juhlistaa taittamalla lentokoneen ja terminaalin välisen matkan ainutlaatuisen teemabussin...

HSL lupaa helpotusta junalipun ostamiseen - lentoasemalla useita myyntipisteitä

HSL parantaa juna-asiakkaidensa informaatiota lentoasemalla ja järjestää Helsinki-Vantaalle lipunmyyjän/oppaan auttamaan saapuvia turisteja ja vähentämään jonoja...

Helsinki-Vantaan kuuluisat vieraat: Jayne Mansfield, 1963

Kurveistaan tunnettu elokuvatähti Jayne Mansfield oli 1950- ja 60-luvuilla suosiossa. Tähti kävi myös Suomessa tuomaroimassa Miss Scandinavia -kisaa. Esittämistään...

Humans of Helsinki Airport: Johanna Laakso

Millainen fiilis matkustajalle jää, kun hän on kulkenut lentoaseman läpi? Toimivatko tilat ja palvelut, löytyikö kaikki helposti, olivatko työntekijät kiireisiä ja kireitä...