Sijainti
Portti 30, 3. kerros (Näytä kartalla)
Aukioloajat
su-pe 11-21 ja la 11-19:30
Yhteystiedot
050 342 5466

Arctic Bar
9 arvostelua

Arctic Bar tunnetaan lentokentän ainoana cocktailbaarina. Tunnistat baarimme revontulia muistuttavista valoseinistä.

Jokainen sesonki tuo mukanaan kansainvälisesti kisaavien suomalaisbaarimikkojen kehittämät uudet cocktailit. Perinteisiäkin toki saa. Voit nauttia drinkkisi kentän puolella sijaitsevalla ulkoterassillamme vuodenajasta riippumatta.  

Valikoimaan kuuluu myös muita juomia sekä suolaisia voileipiä ja leivonnaisia.

Kahvila ja ravintolapalvelut tarjoavat erikoisruokavalioihin sopivia vaihtoehtoja. Vaihtoehdot ovat selkeästi merkitty ravintoloiden ruokalistoilla tai kahviloissa kyltein ja tuotetiedoin. Katso vinkkilista erityisruokavalioita noudattaville.

Sijainti
Portti 30, 3. kerros (Näytä kartalla)
Aukioloajat
su-pe 11-21 ja la 11-19:30
Yhteystiedot
050 342 5466
Hinnastossa luki kuohuviinin kohdalla 9,90€, mutta kassalla velotettiin 11,90€. Kun huomautimme asiasta oli vastaus "Se on vanhentunutta tietoa." eikä minkäänlaista pahoittelua tapahtuneesta.Tämä ei ole "vanhentunutta tietoa" vaan harhaanjohtavaa markkinointia.
Patrick • 5.9.2017
Nice terrace and great service, deliciois food!
Aldrick • 9.8.2017
6.9.2016
Very disappointing experience. We came dor a quick meal and got 2 salads + 1 coke + 1 beer for 41€! Salads were cold and taken directly from the refrigerator even when the menu said "warm smoked salmon salad".
Kelly • 25.8.2016
25.7.2016
Vakioasiakkaana haluaisin muistuttaa mainostamisen oikeellisuudesta - ei ole muffinseja, on kyllä ollut. Americano on erinomaista.
Eki • 22.5.2016
Very comfortable, lots of plugs for your electronics bit they are super unfriendly especially to people with long layovers. Ours is 5 hours and 15 minutes after sitting down we were informed that we needed to purchase something. No warm food, liquor only.
Katie • 2.3.2016
Baarin ulkomaalaistaustainen työvoima ei osaa annostella juomia oikein. Annoskoot lähes jatkuvasti vajaita, esim. vihreä tee jonka tilaa mukaan, niin kuppi on vajaa jo haudutuspussin ollessa mukissa! Onko kielimuuri vai mikä?
Tume • 26.12.2015
1.12.2015

Kiitos arvostelustasi!

Lisää arvostelu

Täytä reCAPTCHA.

Rekisteriseloste (pdf)
Pidätämme oikeuden hylätä arvostelutekstin kokonaan tai osittain. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Lue seuraavaksi

Ensimmäinen kiinalainen lentoyhtiö aloittaa Helsinki-Vantaalla

Finavian Helsinki-Vantaan lentoaseman rooli Aasian-liikenteen keskuksena vahvistuu entisestään, kun kiinalainen lentoyhtiö Lucky Air aloittaa lennot Suomeen talvella 2018.

Kuin elokuvissa: Kiinalainen tv-tähti muuttaa asumaan Helsinki-Vantaan terminaaliin

Finavian Helsinki-Vantaan lentoasema pääsee kuukaudeksi varsinaiseen läpivalaisuun, kun kiinalainen tv-tähti Ryan Zhu muuttaa terminaaliin asumaan ja tutustumaan...

Humans of Helsinki Airport: Lentokenttäpoliisi Harri Vihola

Toukokuussa poliisin Helsinki-Vantaan lentoaseman toimipisteen esimiehenä aloittanut Harri Vihola kertoo lentokenttäpoliisien arjesta.

Lentoyhteydet Helsinki-Vantaalta paranevat: Kaksi uutta vuoroa Moskovaan

Aeroflot ja Finnair lisäävät lentoja Helsinki-Vantaalta Venäjän pääkaupunkiin.