Sijainti
Portti 29, 3. kerros (Näytä kartalla)
Aukioloajat
ma-su 10-22
Yhteystiedot
050 560 5928

Burger King
3 arvostelua

Meidät tunnetaan paikkana, josta saa maukasta purtavaa ripeästi: hampurilaisia, ranskalaisia, salaatteja, jälkiruokia, juomia ja muita herkkuja. 

Tunnetuin tuotteemme on Whopper-hampurilainen, jota on valmistettu samalla reseptillä vuodesta 1957. Tätä klassikkoa saa kolmessa eri koossa. Whopperin väliin sujautetaan mm. avotulella grillattu naudanlihapihvi ja kermaista majoneesia.

Erikoisia poimintoja ruokalistaltamme

  • Kasvishampurilainen
  • Minipannukakut
  • BK Cappuccino Frappé -kahvi: maitoa, kahvia, jäitä, kermavaahtoa ja suklaa- tai kinuskikastiketta

Kahvila ja ravintolapalvelut tarjoavat erikoisruokavalioihin sopivia vaihtoehtoja. Vaihtoehdot ovat selkeästi merkitty ravintoloiden ruokalistoilla tai kahviloissa kyltein ja tuotetiedoin

Sijainti
Portti 29, 3. kerros (Näytä kartalla)
Aukioloajat
ma-su 10-22
Yhteystiedot
050 560 5928
26.8.2017
28.6.2017
16.6.2017

Kiitos arvostelustasi!

Lisää arvostelu

Täytä reCAPTCHA.

Rekisteriseloste (pdf)
Pidätämme oikeuden hylätä arvostelutekstin kokonaan tai osittain. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Lue seuraavaksi

Kuin elokuvissa: Kiinalainen tv-tähti muuttaa asumaan Helsinki-Vantaan terminaaliin

Finavian Helsinki-Vantaan lentoasema pääsee kuukaudeksi varsinaiseen läpivalaisuun, kun kiinalainen tv-tähti Ryan Zhu muuttaa terminaaliin asumaan ja tutustumaan...

Humans of Helsinki Airport: Lentokenttäpoliisi Harri Vihola

Toukokuussa poliisin Helsinki-Vantaan lentoaseman toimipisteen esimiehenä aloittanut Harri Vihola kertoo lentokenttäpoliisien arjesta.

Lentoyhteydet Helsinki-Vantaalta paranevat: Kaksi uutta vuoroa Moskovaan

Aeroflot ja Finnair lisäävät lentoja Helsinki-Vantaalta Venäjän pääkaupunkiin.

Helsinki-Vantaan terminaali 2:n ajoneuvoliikenteessä muutoksia yöaikaan

Helsinki-Vantaan lentoasemalla tehdään remonttia koko syksyn ajan.Tämän vuoksi terminaali 2:n edustalle johtava ajoväylä on joinakin päivinä suljettu yöaikaan noin kello 22–04.