Sijainti
Portti 32 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
ma, ke, pe-la 6-23, ti, to ja su 6.30-23
Yhteystiedot
Starbucks
0207 629 738 (ks. hinnat yrityksen kotisivuilta)

Starbucks
3 arvostelua

Starbucks tunnetaan erikoiskahveistaan ympäri maailman. Baristamme valmistavat niin Reilun Kaupan espresso-pohjaiset cappuccinot kuin soijajäälatetkin käden käänteessä.

Kahvin tai teen kanssa maistuu täytetty leipä tai suklaa-cookie. Starbucks Petites -kakkupala maistuu pieneen makeannälkään. Nauti paikan päällä tai ota mukaan lennollesi.

Nauti Starbucksissa myös iltaisin. Klassikoiden lisäksi tarjolla on valikoima viinejä sekä oluita. Kun kaipaat pientä suolaista, kokeile maistelulajitelmia sekä tuotteita sesongeittain vaihtuvalta menultamme.

Kahvila ja ravintolapalvelut tarjoavat erikoisruokavalioihin sopivia vaihtoehtoja. Vaihtoehdot ovat selkeästi merkitty ravintoloiden ruokalistoilla tai kahviloissa kyltein ja tuotetiedoin. Katso vinkkilista erityisruokavalioita noudattaville.

Helsinki-muki tuliaiseksi

Jos Helsinki- tai Suomi-aiheiset tuliaiset ovat vielä ostamatta, katsasta mukivalikoimamme. Posliinisten Helsinki-mukien ja -espressomukien lisäksi myymme muovisia Helsinki- ja Suomi-tumblereita.

Myymme myös mm. kahveja ja siirappeja.

Sijainti
Portti 32 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
ma, ke, pe-la 6-23, ti, to ja su 6.30-23
Yhteystiedot
Starbucks
0207 629 738 (ks. hinnat yrityksen kotisivuilta)
... nice staff, good mannered and well behaved ... I took chocolate brownie with a venti size of coffee latte ... the taste was good ... and atmosphere in the sitting place was nice, cool ... soft music was playing on the background ... I think that I would be visiting them again ... kiitos ! ... thanks to staff members of the Starbucks, at Helsinki Airport - Finavia ... =))
Chris • 10.5.2017
espresso terrible, but nice place
Andrey • 11.5.2016
Not bad at all. Prices are reasonable and the coffee mug was really big.
VT • 23.1.2016

Kiitos arvostelustasi!

Lisää arvostelu

Täytä reCAPTCHA.

Rekisteriseloste (pdf)
Pidätämme oikeuden hylätä arvostelutekstin kokonaan tai osittain. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Lue seuraavaksi

Hyppää Suomi 100 -teemabussin kyytiin Helsinki-Vantaalla

Suomen satavuotiasta itsenäisyyttä voi juhlistaa taittamalla lentokoneen ja terminaalin välisen matkan ainutlaatuisen teemabussin...

HSL lupaa helpotusta junalipun ostamiseen - lentoasemalla useita myyntipisteitä

HSL parantaa juna-asiakkaidensa informaatiota lentoasemalla ja järjestää Helsinki-Vantaalle lipunmyyjän/oppaan auttamaan saapuvia turisteja ja vähentämään jonoja...

Helsinki-Vantaan kuuluisat vieraat: Jayne Mansfield, 1963

Kurveistaan tunnettu elokuvatähti Jayne Mansfield oli 1950- ja 60-luvuilla suosiossa. Tähti kävi myös Suomessa tuomaroimassa Miss Scandinavia -kisaa. Esittämistään...

Humans of Helsinki Airport: Johanna Laakso

Millainen fiilis matkustajalle jää, kun hän on kulkenut lentoaseman läpi? Toimivatko tilat ja palvelut, löytyikö kaikki helposti, olivatko työntekijät kiireisiä ja kireitä...