Sijainti
Portti 32 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
ma, ke, pe-la 6-23, ti, to ja su 6.30-23
Yhteystiedot
Starbucks
0207 629 738 (ks. hinnat yrityksen kotisivuilta)

Starbucks
3 arvostelua

Starbucks tunnetaan erikoiskahveistaan ympäri maailman. Baristamme valmistavat niin Reilun Kaupan espresso-pohjaiset cappuccinot kuin soijajäälatetkin käden käänteessä.

Kahvin tai teen kanssa maistuu täytetty leipä tai suklaa-cookie. Starbucks Petites -kakkupala maistuu pieneen makeannälkään. Nauti paikan päällä tai ota mukaan lennollesi.

Nauti Starbucksissa myös iltaisin. Klassikoiden lisäksi tarjolla on valikoima viinejä sekä oluita. Kun kaipaat pientä suolaista, kokeile maistelulajitelmia sekä tuotteita sesongeittain vaihtuvalta menultamme.

Kahvila ja ravintolapalvelut tarjoavat erikoisruokavalioihin sopivia vaihtoehtoja. Vaihtoehdot ovat selkeästi merkitty ravintoloiden ruokalistoilla tai kahviloissa kyltein ja tuotetiedoin. Katso vinkkilista erityisruokavalioita noudattaville.

Helsinki-muki tuliaiseksi

Jos Helsinki- tai Suomi-aiheiset tuliaiset ovat vielä ostamatta, katsasta mukivalikoimamme. Posliinisten Helsinki-mukien ja -espressomukien lisäksi myymme muovisia Helsinki- ja Suomi-tumblereita.

Myymme myös mm. kahveja ja siirappeja.

Sijainti
Portti 32 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
ma, ke, pe-la 6-23, ti, to ja su 6.30-23
Yhteystiedot
Starbucks
0207 629 738 (ks. hinnat yrityksen kotisivuilta)
... nice staff, good mannered and well behaved ... I took chocolate brownie with a venti size of coffee latte ... the taste was good ... and atmosphere in the sitting place was nice, cool ... soft music was playing on the background ... I think that I would be visiting them again ... kiitos ! ... thanks to staff members of the Starbucks, at Helsinki Airport - Finavia ... =))
Chris • 10.5.2017
espresso terrible, but nice place
Andrey • 11.5.2016
Not bad at all. Prices are reasonable and the coffee mug was really big.
VT • 23.1.2016

Kiitos arvostelustasi!

Lisää arvostelu

Täytä reCAPTCHA.

Rekisteriseloste (pdf)
Pidätämme oikeuden hylätä arvostelutekstin kokonaan tai osittain. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Lue seuraavaksi

Humans of Helsinki Airport: Kitty Jansson, VIP Service Manager

Kitty Jansson on tehnyt lentokentällä kaikkea – järjestänyt trapetsiesityksen, avustanut poptähtiä ja auttanut Conan O’Brienia kohtaamaan fanejaan.

Milloin lento saapuu Helsinki-Vantaalle? Näin lentokenttä pitää laskeutumistiedot ajan tasalla

Luotettavat arviot laskeutumisajasta saadaan vasta lennon ollessa ilmassa.

Niclas Köhler Finavian talousjohtajaksi

Finavian uudeksi talousjohtajaksi (CFO) ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Niclas Köhler. Hän aloittaa tehtävässään elokuussa.

Finavia mukana tarkastelemassa laajennetun todellisuuden mahdollisuuksia

SITA tutkii laajennetun todellisuuden mahdollisuuksia lentokentän prosessinhallinnassa Helsinki-Vantaa esimerkkinään. Laajennettu todellisuus yhdistää virtuaalisia...