Sijainti
Saapuvien aula 2B (Näytä kartalla)
Aukioloajat
ma-la 5.30-00 ja su 8-00
Yhteystiedot
Starbucks
0207 629 600 (ks. hinnat yrityksen kotisivuilta)

Starbucks
11 arvostelua

Maailmankuulun Starbucksin valikoima tarjoaa laadukkaita kahveja, teetä ja pikkupurtavaa.

Starbucks tunnetaan erikoiskahveistaan kaikkialla maailmassa. Baristamme valmistavat Reilun kaupan espresso-pohjaiset -juomat ja -teet ripeästi ja toiveidesi mukaan.

Meiltä saat kaikki erikoiskahvit espressosta vanilja-Frappuccinoon. Ne maistuvat yksin tai kaksin, esimerkiksi täytetyn leivän tai suklaamuffinin kanssa. Starbucks Petites -kakkupala on oiva pikkuherkku.

Erilaiset Helsinki-mukimme ovat suosittuja matkamuistoja. Voit valita ison posliinisen kahvimukin tai espressomukin. Jos otat kahvia usein mukaasi, katsasta myös muoviset Helsinki- ja Finland-tumblerimme.

Sijainti
Saapuvien aula 2B (Näytä kartalla)
Aukioloajat
ma-la 5.30-00 ja su 8-00
Yhteystiedot
Starbucks
0207 629 600 (ks. hinnat yrityksen kotisivuilta)
28.6.2017
Tuote normaalia, ihan hyvää ja tavanomaista Starbucks -laatua... Palvelu yllätti! Okei, olen toki maalaisjuntti, mutta tosiaan ensimmäistä kertaa Suomessa koin niin sujuvaa ja mukavaa, kevyttä smalltalkia. Olin hyvin (!) yllättynyt. Sinä vaalea nainen, joka teit teelatteni, piristit aamuani todella! :)
A. • 1.3.2017
Annan kahville ja tuotteille 5 tähteä, mutta opettakaa henkilökunta ymmärtämään suomalaisten tekemiä tilauksia. On aivan hirveää katsoa vieressä kun ikäihmiselle opetetaan miten tuote lausutaan englanniksi. Yksi maailman myydyimmistä kahveista on cortado ... älkää antako nuoren tärkeän myyjän pilata kahvihetkeä vain sen takia, että myyjä haluaa myydä macchiaton. Se pieni ero joka kahveissa on, ei estä sen oikeaoppista tekoa asiakkaan pyynnöstä. Myynti on tärkeää, ei tärkeily ja oikeaoppinen lausuminen.
Jari • 24.2.2017
the cashier was rude and did not make me feel comfortable. the barista who made the cofee and handed them to costomers did not say the names loud and if speaking to a friend or family member name calling would not be heard. staff ruined the experience for me
neveragaininfinland • 16.12.2016
20.11.2016
I would say it was an awfull experience for me. Because I just came and asked for some water from Starbucks workers. ANd girl nicely asked me if I also want ice and started to pour it for me, she was really nice. But than a man ( probably a manager or something) started to talk with her , but mainly almost saying it me in the face, that : "we should charge money for the water already" "it is insane that so many people take it"... and he was saying it so loud, I mean you can go and discuss it with a co-worker in the other room or wait till I will go away, it was very impolite.
Oksana • 11.9.2016
Good standard Starbucks coffee and very friedly andcefficientvservice!
Claes v B • 26.7.2016
8.7.2016
Kävin 4.7. noin 21.30 kahvilassa Helsinki-Vantaan lentoasemalla ystävieni kanssa. Käynti oli erittäin positiivinen kokemus sillä saimme aivan loistavaa palvelua ! Erityisesti kassalla ollut nainen oli erittäin iloinen ja ystävällinen. Tästä käynnistä tuli erittäin hyvä mieli loppuillaksi ! Kahvikin oli erittäin hyvää niinkuin aina. Kiitos !
Isla • 5.7.2016
Starbucks on Starbucks, sitä ei voita mikään. Gotta love it! Onneksi sentään jo kaksi lentokentällä, mutta tosiaan shengen-lähtöalueella ei ole Starbucksia, joten siihen voisi lisätä sellaisen. Ja toki odotellaan nyt että leviää muuallekin Suomeen kuin vain pääkaupunkiseudulle, en laittaisi ollenkaan pahakseni..
Minttu • 28.3.2016
26.12.2015

Kiitos arvostelustasi!

Lisää arvostelu

Täytä reCAPTCHA.

Rekisteriseloste (pdf)
Pidätämme oikeuden hylätä arvostelutekstin kokonaan tai osittain. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Lue seuraavaksi

Matkatavaroiden etälähtöselvitys Hämeenlinnassa sai loistavan vastaanoton

Hämeenlinnan Sokos Hotel Vaakunassa pilotointiin lokakuussa matkatavaroiden etälähtöselvitystä Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähteville Finnairin lennoille. Kokeilun...

Lentoemännän neuvot hankaliin asiakastilanteisiin: ”Asetu matkustajan asemaan, mutta älä siedä tytöttelyä tai menetä auktoriteettiasi”

Sarkasmia ja shampanjaa -blogista tuttu lomalentoemäntä Riina Keinonen kertoo, miten hermostuneiden tai hyökkäävästi käyttäytyvien matkustajien kanssa toimitaan.

Uutuuskohde Oulusta: Suora lomalento Tallinnaan

Suomalainen matkanjärjestäjä Easyloma ottaa valikoimiinsa suorat lomalennot Oulusta Tallinnaan.

Lentokoneviineissä on oltava potkua – syynä makuaistin heikkeneminen

Yläilmoissa makuaisti heikkenee, minkä vuoksi ruoat maistuvat latteammilta kuin maassa nautittuina. Sen vuoksi lentokoneiden viinilistalle valitaan ryhdikkäitä juomia.