Sijainti
Terminaali 2, Saapuvat lennot (Näytä kartalla)
Aukioloajat
ma-la 5.30-00 ja su 8-00
Yhteystiedot
Starbucks
0207 629 600 (ks. hinnat yrityksen kotisivuilta)

Starbucks
13 arvostelua

Starbucks tunnetaan erikoiskahveistaan kaikkialla maailmassa. Baristamme valmistavat Reilun Kaupan espresso-pohjaiset juomat ja teet ripeästi ja toiveidesi mukaan. Mitä saisi olla: kuuma vai kylmä juoma?

Starbucksista saat kaikki erikoiskahvit haluat sitten espresson tai vanilla-Frappuccinon. Sen kanssa maistuu täytetty leipä tai suklaamuffinssi. Starbucks Petites -kakkupala on oiva pikkuherkku.

Kahvila ja ravintolapalvelut tarjoavat erikoisruokavalioihin sopivia vaihtoehtoja. Vaihtoehdot ovat selkeästi merkitty ravintoloiden ruokalistoilla tai kahviloissa kyltein ja tuotetiedoin. Katso vinkkilista erityisruokavalioita noudattaville.

Helsinki-muki itselle tai tuliaiseksi

Erilaiset Helsinki-mukimme ovat suosittuja matkamuistoja. Vaihtoehtoja ovat posliinista valmistetut isot kahvimukit ja espressomukit. Jos otat kahvin usein mukaasi, katsasta muoviset Helsinki- tai Finland-tumblerimme.

Sijainti
Terminaali 2, Saapuvat lennot (Näytä kartalla)
Aukioloajat
ma-la 5.30-00 ja su 8-00
Yhteystiedot
Starbucks
0207 629 600 (ks. hinnat yrityksen kotisivuilta)
28.6.2017
Tuote normaalia, ihan hyvää ja tavanomaista Starbucks -laatua... Palvelu yllätti! Okei, olen toki maalaisjuntti, mutta tosiaan ensimmäistä kertaa Suomessa koin niin sujuvaa ja mukavaa, kevyttä smalltalkia. Olin hyvin (!) yllättynyt. Sinä vaalea nainen, joka teit teelatteni, piristit aamuani todella! :)
A. • 1.3.2017
Annan kahville ja tuotteille 5 tähteä, mutta opettakaa henkilökunta ymmärtämään suomalaisten tekemiä tilauksia. On aivan hirveää katsoa vieressä kun ikäihmiselle opetetaan miten tuote lausutaan englanniksi. Yksi maailman myydyimmistä kahveista on cortado ... älkää antako nuoren tärkeän myyjän pilata kahvihetkeä vain sen takia, että myyjä haluaa myydä macchiaton. Se pieni ero joka kahveissa on, ei estä sen oikeaoppista tekoa asiakkaan pyynnöstä. Myynti on tärkeää, ei tärkeily ja oikeaoppinen lausuminen.
Jari • 24.2.2017
the cashier was rude and did not make me feel comfortable. the barista who made the cofee and handed them to costomers did not say the names loud and if speaking to a friend or family member name calling would not be heard. staff ruined the experience for me
neveragaininfinland • 16.12.2016
20.11.2016
I would say it was an awfull experience for me. Because I just came and asked for some water from Starbucks workers. ANd girl nicely asked me if I also want ice and started to pour it for me, she was really nice. But than a man ( probably a manager or something) started to talk with her , but mainly almost saying it me in the face, that : "we should charge money for the water already" "it is insane that so many people take it"... and he was saying it so loud, I mean you can go and discuss it with a co-worker in the other room or wait till I will go away, it was very impolite.
Oksana • 11.9.2016
Good standard Starbucks coffee and very friedly andcefficientvservice!
Claes v B • 26.7.2016
8.7.2016
Kävin 4.7. noin 21.30 kahvilassa Helsinki-Vantaan lentoasemalla ystävieni kanssa. Käynti oli erittäin positiivinen kokemus sillä saimme aivan loistavaa palvelua ! Erityisesti kassalla ollut nainen oli erittäin iloinen ja ystävällinen. Tästä käynnistä tuli erittäin hyvä mieli loppuillaksi ! Kahvikin oli erittäin hyvää niinkuin aina. Kiitos !
Isla • 5.7.2016
Starbucks on Starbucks, sitä ei voita mikään. Gotta love it! Onneksi sentään jo kaksi lentokentällä, mutta tosiaan shengen-lähtöalueella ei ole Starbucksia, joten siihen voisi lisätä sellaisen. Ja toki odotellaan nyt että leviää muuallekin Suomeen kuin vain pääkaupunkiseudulle, en laittaisi ollenkaan pahakseni..
Minttu • 28.3.2016
26.12.2015
Good news Starbucks lovers!! Opening soon at Kamppi Helsinki and Sello Leppävaara.
Pankaj Mendiratta • 12.9.2015
26.8.2015

Kiitos arvostelustasi!

Lisää arvostelu

Täytä reCAPTCHA.

Rekisteriseloste (pdf)
Pidätämme oikeuden hylätä arvostelutekstin kokonaan tai osittain. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Lue seuraavaksi

Hyppää Suomi 100 -teemabussin kyytiin Helsinki-Vantaalla

Suomen satavuotiasta itsenäisyyttä voi juhlistaa taittamalla lentokoneen ja terminaalin välisen matkan ainutlaatuisen teemabussin...

HSL lupaa helpotusta junalipun ostamiseen - lentoasemalla useita myyntipisteitä

HSL parantaa juna-asiakkaidensa informaatiota lentoasemalla ja järjestää Helsinki-Vantaalle lipunmyyjän/oppaan auttamaan saapuvia turisteja ja vähentämään jonoja...

Helsinki-Vantaan kuuluisat vieraat: Jayne Mansfield, 1963

Kurveistaan tunnettu elokuvatähti Jayne Mansfield oli 1950- ja 60-luvuilla suosiossa. Tähti kävi myös Suomessa tuomaroimassa Miss Scandinavia -kisaa. Esittämistään...

Humans of Helsinki Airport: Johanna Laakso

Millainen fiilis matkustajalle jää, kun hän on kulkenut lentoaseman läpi? Toimivatko tilat ja palvelut, löytyikö kaikki helposti, olivatko työntekijät kiireisiä ja kireitä...