Löydä unelmiesi lomakohde kotimaasta

Tänä kesänä on täydellinen tilaisuus matkailla Suomessa. Oli haaveissasi sitten kaupunkimatka tai rantaloma, löytyy sille myös kotimainen vaihtoehto maata tai vettä pitkin matkustaen, tai lentäen.
 

Kotimaan Kreikka

6700 saarta täynnä elämyksiä.

 

Kotimaan Grand Canyon

Koe elämäsi seikkailu Kevon kanjonissa.

 

Kotimaan Pariisi

Kävele Turun historiallisissa jokimaisemissa.

 

Kotimaan Riviera

Löydä Rivieran hiekkarannat Oulun Nallikarista.

 

Kotimaan Seattle

Näe Järvi-Suomen upeat maisemat Kuopion Puijon tornista.

 

Arvonta!

Jaa kotimainen suosikkikohteesi hashtagilla #kotimaankohde ja voita 100 € lahjakortti valitsemallesi Finavian lentoasemalle!

KILPAILUSÄÄNNÖT

1. Järjestäjä

Finavia Corporation, Pl. 50, 01531 Vantaa, Suomi (tästedes ”järjestäjä”)

2. Osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan jakamalla Instagramissa kuva kotimaan lomakohteesta hashtagilla #kotimaankohde. Kerro kuvatekstissä, mitä ulkomaankohdetta kyseinen paikka mielestäsi muistuttaa.

Kilpailuun osallistuminen on vapaaehtoista, eikä vaadi tuotteiden tai palveluiden ostamista. Kilpailuun ja palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki 18-vuotiaat tai sitä vanhemmat. Kilpailuun eivät saa osallistua kilpailun suunnitteluun ja järjestämiseen osallistuneiden yritysten henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä.

3. Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 6.7.-2.8.2020. Kilpailuajan jälkeen jätettyjä julkaisuja ei oteta huomioon. Osallistujat ovat vastuussa kommenteista koko kilpailun ajan. Järjestäjä ei ole vastuussa mistään teknisestä tai inhimillisestä virheestä kilpailun ajan.

4. Osallistujan vastuu

Osallistuja vakuuttaa olevansa 18-vuotias tai vanhempi, ja omistaa kaikki oikeudet lähetettyihin julkaisuihin. Osallistuja vakuuttaa myös, että kaikki julkaisuissa esiintyneet henkilöt ovat tietoisia kilpailusäännöistä, ja ovat antaneet täydet oikeudet lähettää kilpailuun liittyvän kuvan.

5. Voittajan valitseminen

Voittaja valitaan kaikkien niiden kilpailijoiden joukosta, jotka ovat jakaneet kuvan Instagramissa hashtagilla #kotimaankohde. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Voittajan nimeä ei julkaista nettisivulla. Osallistumisajan ulkopuolella julkaistut kuvat jätetään huomioimatta. Järjestäjä ei ole vastuussa teknisistä ongelmista, joita internetyhteysongelmat (kuten palvelimen toimintahäiriö) saattavat aiheuttaa osallistumisaikana.

6. Palkinnot

Jaamme yhden (1) palkinnon. Voittaja saa 100 euron arvoisen SSP Finlandin lahjakortin valitsemalleen Finavian lentoasemalle: Helsinki-Vantaa, Turku, Rovaniemi tai Oulu. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ja käy SSP Finlandin ravintoloissa voittajan valitsemalla lentoasemalla. Voittaja valitaan 12.8.2020. Järjestäjä on yhteydessä voittajaan suoraan yksityisviestillä Instagramissa, ja osapuolet sopivat palkinnon toimittamisesta.

7. Rajoitukset

Palkinto ei ole vaihdettavissa rahaksi. Järjestäjällä on oikeus mitätöidä tai kumota kaikki sääntöjä rikkovat kuvat ja kommentit, tai muuten vilpillisesti jätetyt julkaisut.

8. Miten osallistua kilpailuun

Jaa kuva Instagramissa hashtagilla #kotimaankohde ja kerro, mitä ulkomaankohdetta kyseinen lomakohde mielestäsi muistuttaa. Instagram-käyttäjän on oltava julkinen, jotta kuva huomioidaan kilpailussa.

9. Ei ostovelvollisuutta

Et ole velvoitettu ostamaan tuotteita tai palveluja osallistuaksesi kilpailuun.

10. Rajoitukset

Järjestäjä pidättää oikeudet järjestää uusi palkinnonjako, mikäli voittajaan ei ole saatu yhteyttä viikko kilpailun päättymisen jälkeen. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai tuotteiksi. Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin vahinkojen varalta. Voittaja on vastuussa lisäkustannuksista, joita palkinnon vastaanottamisesta voi aiheutua, mukaan lukien palkintoon liittyvät kulut, joita ei ole mainittu 5. osiossa.

11. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu koskien osallistujia ei ylitä näissä kilpailusäännöissä mainittua palkinnon arvoa. Voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta koskien kilpailuun osallistumista tai palkinnon vastaanottoa. Järjestäjä ei ole vastuussa mistään vauriosta tai vahingosta, jotka ovat seurausta kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta.

12. Verot

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä luetelluista palkinnosta.

13. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistujat suostuvat noudattamaan sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä koskien kilpailua.

14. Henkilötiedot ja julkaisuoikeudet

Osallistujien henkilötietoja käytetään noudattaen Suomen lakia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuja antaa järjestäjälle luvan julkaista osallistujan nimen, kuvan tai lausunnon, ja käyttää näitä järjestäjäyrityksen markkinoinnissa ilman erillistä lupaa.

15. Ehtojen ja edellytyksien muuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeudet muuttaa ehtoja ja edellytyksiä.

Kampanja ei ole millään tavalla Instagramin tai Facebookin rahoittama, tukema tai ylläpitämä.