Uuden menun on suunnitellut ahvenanmaalainen keittiömestari Michael Björklund, joka vieraili vastikään Piia Järvenmäen johtamassa Fly Inn -ravintolan keittiössä.
Uuden menukokonaisuuden jokaiseen ruokalajiin kiteytyy suomalaisen saaristokeittiön olemus höystettynä huolella valituilla viineillä.
Alkuruoka Kirjolohicarpaccio, voissa haudutettu parsa, Kastelholm-juustolastut
Pääruoka Voissa paistettua ahventa, äyriäiskakkua ja Tjudön tislaamon liköörillä maustettua kastiketta
Jälkiruoka Ahvenanmaan pannukakku ja vaniljajäätelö
Björklundin kevätkesän HelsinkiMenu on tarjolla Fly Inn Restaurant & Delissä 25.4.–25.6. ja sitä seuraava myöhäiskesän versio on saatavilla 26.6.–27.8. Michael Björklund on valittu Vuoden kokiksi sekä Suomessa että Ruotsissa. Hänen meriitteihinsä kuuluu myös viides sija arvostetussa Bocuse d’Or -maailmanmestaruuskilpailuissa. Lähde: SSP Finland