Ohita navigaatio

Ahvenanmaalaisia makuja tarjolla lentoasemaravintolassa

Artikkeli julkaistu
29.04.2013 klo 12:37
Arkistointipäiväys
Matkustus
Helsinki-Vantaan lentoaseman Fly Inn Restaurant & Deli on julkaissut uuden HelsinkiMenun, joka tuo lentomatkustajien ulottuville Ahvenanmaan saariston puhtaat aromit.

Uuden menun on suunnitellut ahvenanmaalainen keittiömestari Michael Björklund, joka vieraili vastikään Piia Järvenmäen johtamassa Fly Inn -ravintolan keittiössä.

Uuden menukokonaisuuden jokaiseen ruokalajiin kiteytyy suomalaisen saaristokeittiön olemus höystettynä huolella valituilla viineillä.

Alkuruoka Kirjolohicarpaccio, voissa haudutettu parsa, Kastelholm-juustolastut

Pääruoka Voissa paistettua ahventa, äyriäiskakkua ja Tjudön tislaamon liköörillä maustettua kastiketta

Jälkiruoka Ahvenanmaan pannukakku ja vaniljajäätelö

Björklundin kevätkesän HelsinkiMenu on tarjolla Fly Inn Restaurant & Delissä 25.4.–25.6. ja sitä seuraava myöhäiskesän versio on saatavilla 26.6.–27.8. Michael Björklund on valittu Vuoden kokiksi sekä Suomessa että Ruotsissa. Hänen meriitteihinsä kuuluu myös viides sija arvostetussa Bocuse d’Or -maailmanmestaruuskilpailuissa. Lähde: SSP Finland