Skip navigation

Helsinki-Vantaalla voi nyt myös pelata rulettia

Artikkeli julkaistu
09.07.2013 klo 07:08
Raha-automaattiyhdistys RAY on avannut Helsinki-Vantaalle pelipaikan, joka tarjoaa matkustajille jälleen yhden lisämahdollisuuden viettää aikaa mukavasti ennen lentoa. Game Loungessa on useita erilaisia automaatteja ja sähköinen ruletti.

Uusi pelipaikka täydentää Helsinki-Vantaan palvelutarjontaa myös vaihtomatkustajia ajatellen.

– Monissa Aasian maissa rahapelaaminen on osa kulttuuria, joten varsinkin aasialaisille tämä on tervetullut palvelu, uskoo RAY:n markkinointipäällikkö Lotta Härkönen.

Pelitilaa on 81 neliötä, ja se työllistää yhdeksän kokoaikaista työntekijää. Game Loungessa on 12 erilaista automaattia sekä Tangiamo Touch Bet -ruletti. Se on sähköinen ruletti, joka toimii ilman pelinhoitajaa.

– Tilassa voi pelata ilmaiseksi Jätti-Pajatso -peliä. Se on esimerkki digipelien elämyksellisestä ja kiehtovasta maailmasta.

Pelipaikka sijaitsee portti 27:n lähettyvillä ja on avoinna joka päivä kello 6.30 - 19. Game Loungessa noudatetaan suomalaisia lakeja ja säädöksiä, joten se palvelee vain 18 vuotta täyttäneitä lentomatkustajia.

Kyseessä on ensin kokeilu, ja pelipaikka on näillä näkymin auki vain 2. syyskuuta asti. Tärkein tavoite on luoda mielikuvaa RAY:stä monipuolisena ja elämyksellisenä palveluntarjoajana.

Lounge-kokeilu on osa RAY:n 75-vuotisjuhlavuotta. Pelipaikka kertoo osaltaan, että pelien tuotto käytetään sosiaali- ja terveysjärjestöjen sekä veteraanien tukemiseen.

- Se, että pelituotot menevät sosiaalisen hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen on monelle suomalaiselle vielä epäselvää ja varsinkin ulkomaalaisten mielestä todella erikoista. Muuallahan on totuttu, että rahapelejä pyörittävät yksityiset voittoa tavoittelevat yhtiöt, Härkönen toteaa.

Lisää tietoa raha-automaattiyhdistys RAY:n toiminnasta saat yhdistyksen verkkosivuilta.

Matkustus