Skip navigation

Helsinki-Vantaalla voi tehdä matkan myös paikalliseen ruokakulttuuriin

Artikkeli julkaistu
01.02.2013 klo 07:35
My City Helsinki -ravintolasta, portilta 35, saat paistettua lohta, katkarapuskagen ja pieni yrttisalaatti -annoksessa (EUR 21.00). Pääosassa on lohi, joka tunnetaan maailmalla suomalaisten kalaruokien raaka-aineista parhaiten.

Lentoaseman todellinen klassikkoannos on täyteläisen kermainen lohikeitto kera kirjolohen mädin, ruisleivän ja kirnuvoin (EUR 14.00).
Seasons Restaurant & Café
PORTTI 14

finnishfood5_jkomulainen.jpg

Suomalaisten toriherkkujen numero yksi on lihapiirakka (EUR 3.80), jossa jauheliha-riisitäyte on leivottu hiivaleipätaikinakuoreen. Helsinki Airportilla upporasvassa paistettavaa "lihistä" voi maistaa toriksi rakennetussa kahvilassa, joka sijaitsee terminaali 1:n kauppakäytävällä.
Café Tori
PORTIT 26–27

finnishfood3_jkomulainen.jpg

Punajuuririsotto (EUR 17.00), jossa on timjamissa paahdettua punajuurta ja Kolatun juustolan Werneri-vuohenjuustoa, edustaa modernia suomalaista keittiötä. Annoksessa tuodaan välimerellinen ruoka pohjoiseen maisemaan käyttämällä raaka-aineina kotimaista juurikasta ja pientilajuustoa.
Fly Inn Restaurant & Deli
PORTTI 27

finnishfood4_jkomulainen.jpg

International Food And Beverage Creative Excellence Awardseissa palkittu viinibaari on lentoaseman tunnetuimpia ravintoloita. Sen asiakkaat suosivat samppanjaa ja kuohuviinejä, joille täydellinen seuralainen on vastuullisesti kasvatettu suomalainen Carelia caviar (päivän hintaan).
Wine & View
PORTTI 28

finnishfood2_jkomulainen.jpg

finnishfood1_jkomulainen.jpg

Kuvat: Jyrki Komulainen

Pidätämme oikeuden hinta- ja valikoimamuutoksiin.

Matkustus