Lentoaseman todellinen klassikkoannos on täyteläisen kermainen lohikeitto kera kirjolohen mädin, ruisleivän ja kirnuvoin (EUR 14.00).
Seasons Restaurant & Café
PORTTI 14
Suomalaisten toriherkkujen numero yksi on lihapiirakka (EUR 3.80), jossa jauheliha-riisitäyte on leivottu hiivaleipätaikinakuoreen. Helsinki Airportilla upporasvassa paistettavaa "lihistä" voi maistaa toriksi rakennetussa kahvilassa, joka sijaitsee terminaali 1:n kauppakäytävällä.
Café Tori
PORTIT 26–27
Punajuuririsotto (EUR 17.00), jossa on timjamissa paahdettua punajuurta ja Kolatun juustolan Werneri-vuohenjuustoa, edustaa modernia suomalaista keittiötä. Annoksessa tuodaan välimerellinen ruoka pohjoiseen maisemaan käyttämällä raaka-aineina kotimaista juurikasta ja pientilajuustoa.
Fly Inn Restaurant & Deli
PORTTI 27
International Food And Beverage Creative Excellence Awardseissa palkittu viinibaari on lentoaseman tunnetuimpia ravintoloita. Sen asiakkaat suosivat samppanjaa ja kuohuviinejä, joille täydellinen seuralainen on vastuullisesti kasvatettu suomalainen Carelia caviar (päivän hintaan).
Wine & View
PORTTI 28
Kuvat: Jyrki Komulainen
Pidätämme oikeuden hinta- ja valikoimamuutoksiin.