Skip navigation

Helsinki-Vantaalle avataan uusi Premium Lounge keväällä 2014

Artikkeli julkaistu
16.10.2013 klo 05:00
Moderni lounge, jossa penkkejä suurien ikkunoiden edessä.
Helsinki-Vantaan loungetilat täydentyvät ensi keväänä, kun Finnair avaa kaukolentoasiakkaidensa käyttöön uuden Premium Loungen.

Porttien 36 ja 37 välissä sijaitsevan Finnair Loungen viereen avattava Premium Lounge ovat avoinna Finnair Plus Gold- ja Platinum-kortin haltijoille sekä oneworld-allianssiin kuuluvien lentoyhtiöiden vastaavien korttien haltijoille.

Osana uudistusta loungetilojen väliin avataan viihtyisä sauna ja uudet yksityiset suihkuhuoneet sekä nykyisen Finnair Loungen eteen uusi Tax free -myymälä. Uudistuksen jälkeen tilaa on yhteensä noin 1600 neliötä. Tulevan Premium Loungen suunnittelusta vastaa dSign Vertti Kivi & co -suunnittelutoimisto.

Jo tällä hetkellä Finnair Loungen asiakkaiden on mahdollisuus nauttia Finnairin tarkoin valituista viineistä ja muista alkoholijuomista sekä lämpimästä aamiaisesta, lounaasta ja päivällisestä. Finnair Loungen Via Barissa Finnair Plus Platinum- ja muut Emerald-tason oneworld-matkustajat voivat nauttia maksutta samppanjaa sekä premium-viinejä.

Finnairin Euroopan-lentojen loungeasiakkaita palvellaan portin 25 yläpuolella.

Tutustu Helsinki-Vantaan lougetiloihin

Matkustus