Skip navigation

Helsinki-Vantaalle kullan kimallusta

Artikkeli julkaistu
19.07.2013 klo 12:29
Kesälomamatkustajille on tarjolla uusia shoppailumahdollisuuksia Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Finngold avasi heinäkuussa kaksi uutta koruihin ja kelloihin keskittyvää myymälää lentoasemalle. Edustettuina ovat Swarowskin, Pandoran ja Thomas Sabon korumerkit sekä Beringin, Gantin, Guessin, Guccin ja Michael Korsin kellomerkit.

- Finngold tuo lentoasemalle uusia brändejä, joita meillä ei aikaisemmin ole ollut vielä matkustajille myynnissä. Liikkeistä löytyy kaikkien kukkarolle sopivia tuotteita, vinkkaa myymäläpäällikkö Anna Lehtinen.

Finngold kello- ja korumyymälät ovat Terminaali 2 porttialueella 29-30.

Herkkusuille jäätelöbaari

Helsinki-Vantaan tuorein herkuttelupaikka on Caminito-jäätelöbaari, joka tarjoaa lentoasemalla kävijöille kesäisiä jäätelöitä ja sorbetteja. Laadukkaissa jäätelöissä käytetään vain luonnollisia raaka-aineita, eikä niissä ole väriaineita tai aromeja laisinkaan.

Jäätelöiden maito, kerma ja tyrni ovat kotimaisia, mutta esimerkiksi suklaa on peräisin Belgiasta, vanilja Tahitilta ja toffee Argentiinasta. Caminito juontaa juurensa Argentiinan Buenos Airesiin, jonka satamakaupunginosassa on samanniminen kuuluisa työläiskorttelin katu.

Monet saattavat muistaa Caminito-jäätelöbaarin viime kesältä. Nyt sijainti on vaihtunut lentoaseman apteekin viereen saapuvien aulaan 2A. Jäätelöbaarin aukioloajat löytyvät Helsinki-Vantaan nettisivuilta.


Tutustu myös muihin uusiin palveluihimme:

Kauniste pop up -myymälä porttialueella 32-40

RAYn pelialueella ruletti ja 12 peliautomaattia

Matkustus