Skip navigation

Syksyn herkulliset maut saapuivat kahviloihin

Artikkeli julkaistu
29.08.2013 klo 12:33
Syksy tuo kauden herkulliset maut myös Helsinki-Vantaan kahviloihin. Patonkivalikoimamme laajenee ja leivonnaisissa maistuvat herkulliset omenat ja mustikat. Myös välipalat ja salaatit uudistuvat.Maista näitä viihtyisissä kahviloissamme tai ota mukaan lennolle!

Tuoreet ja herkulliset, käsintehdyt omena-kinuskiviinerit (4,40 / VL) on kuorrutettu aidolla vaniljakreemillä, omenalohkoilla sekä pH7:n salaisen reseptin takana olevalla kinuskikastikkeella!

Suussa sulavan mustikka-juustobrownien (4,20) mehukkuuden takaa mustikoiden ja tuorejuuston nautinnollinen liitto!

Cafe Alvarin keksivalikoimaa täydennetään herkullisella Maitosuklaacookiella (2,50 / L).


Syksyisessä vuohenjuusto-pekonipatonki (6,60 / VL) on tehty moniviljasta. Makuina yhdistyvät vuohenjuusto ja rapeaksi paistettu pekoni. Lisäksi sipaisu makeaa viikunahilloa, päälle tuoretta rucolaa ja makujen sinfonia on valmis.

Herkullisen ja terveellisen kana-avocado-moniviljapatongin (6,60 / L) täytteenä on kanan ja avocadon pehmeä yhdistelmä höystettynä balsamico-kastikeella.

Makeahkon saaristolaisleivän (4,80 / VL) uutuustäytteessä maistuvat jäämeren antimien yhdistelmä. Jäämerensalaatti on herkullinen sekoitus surimia, katkarapuja ja cavi-art-merilevävalmistetta majoneesin joukossa.

Jo vuosien ajan herkullisia viinereitä ja muita konditoriatuotteita lentoasemalle toimittanut Konditoria pH7 on laajentanut toimintaansa ja valmistaa nyt myös suolaisia täytettyjä tuotteita. Leipomon valmistusfilosofia on perinteinen. Tuotteet tehdään ilman oikoteitä tai ylimääräisiä lisäaineita. Leivät valmistetaan juuresta ja paistetaan kiviarinauunissa.

Kasvifoccacia (6,60 / M) sisältää hummusta, joka on kikherneistä valmistettu tahna. Se sisältää usein kikherneiden lisäksi tahinia eli seesamsiementahnaa, sitruunamehua, valkosipulia, mausteita ja oliiviöljyä. Lisäksi focaccian välissä on mm. paahdettua paprikaa ja munakoisoa.

Uusi bulgur-kikhernesalaatti (7,80 / M) on raikas ja proteenipitoinen. Bulgur on vehnästä valmistettuja suurimoita ja kikherneet ovat yksi suosituimmista palkokasveista. Salaatin maustavat raikkaat appelsiinilohkot, paahdetut punaiset paprikat sekä porkkana ja kevätsipuli. Kastikkeena on raikas balsamicokastike höystettynä tuoreella timjamilla.

Matkustus