Skip navigation

Varkauden ja Savonlinnan lentoasemille uudet operatiiviset päälliköt

Artikkeli julkaistu
20.12.2013 klo 09:25
Uudet päälliköt ovat Anne Ahonen ja Mauri Vihavainen.

Varkauden lentoaseman operatiiviseksi päälliköksi on nimitetty 1.1.2014 alkaen Anne Ahonen. Hän on toiminut aikaisemmin Varkauden lentoasemalla maahuolintaa tarjoavan Airpron paikallispäällikkönä. Hän jatkaa palvelupäällikön tehtävässä edelleen.

Savonlinnan lentoaseman operatiiviseksi päälliköksi on nimitetty 1.1.2014 alkaen Mauri Vihavainen. Vihavainen hoitaa myös Joensuun lentoaseman operatiivisen päällikön tehtävää. Hän on toiminut aikaisemmin Savonlinnan lentoaseman kunnossapidon päällikkönä.

Savonlinnan ja Varkauden pitkäaikainen lentoaseman päällikkö Jussi Laine jää eläkkeelle vuoden vaihteessa.

Operatiivinen päällikkö vastaa lentoaseman päivittäisen liiketoiminnan kustannustehokkaasta ja laadukkaasta johtamisesta. Operatiiviset päälliköt osallistuvat tarvittaessa myös päivittäiseen perustyöhön ja pitävät yllä lentoaseman työntekijältä vaadittavia palo- ja pelastus- sekä turvakelpoisuuksia. Aluejohtajan vastuulla on puolestaan lentoaseman strateginen kehittäminen, liiketulos ja maakunnan sidosryhmäsuhteet. Finavian lentoasemien Itä-Suomen aluejohtajana toimii Raija Niskanen.

Varkauteen on matkannut tänä vuonna reilut 6 200 matkustajaa. Savonlinnan matkustajamäärät ovat olleet tänä vuonna 11 600. Varkaudesta ja Savonlinnasta lennetään arkipäivisin Helsinkiin kaksi kertaa päivässä Flyben koneilla.

Ihmisiä & Ilmailua