Skip navigation

Bossin, Dolce&Gabbanan ja Guccin talvituoksut

Artikkeli julkaistu
12.12.2014 klo 07:00
Dolce Gabbana hajuvesipullo paketinsa vieressä.
Kylmän vuodenajan hajuvedet ovat lämpimiä ja mausteisia, sydämellisiä. Talven suosikkituoksuissa on runsaasti persoonallisia vaihtoehtoja niin naisille kuin miehille.

Italialaisen Dolce&Gabbanan Dolcen hempeä raikkaus on peräisin valkoisesta amarylliksenkukasta.

Naistentuoksun ulkoasu kertoo Dolce&Gabbanan tarinaa: Hajuveden elegantin, nostalgisen pakkauksen viimeistelee kukkakorkki, joka on kunnianosoitus sisialialaisille tavoille ja alueen perinteisille, marsipaanikoristeisille leivonnaisille.

Musta rusetti muistuttaa Dolce&Gabbanan varhaisvuosien muotinäytöksistä, ja pulloon kirjoitettu tuoksun nimi on yrityksen perustajan, Domenico Dolcen, isän allekirjoituksesta.

Dolcea voimakkaampi vaihtoehto naiselle on Dolce&Gabbana Intense. Kermaisen vaahtokarkkimaisessa tuoksussa aistii päällimmäisenä trooppiset kukat, sitruunaisen nerolin ja vihreän mandariinin.

Näille tuoksuille pariksi mies valitsee Dolce&Gabbana the One for Manin, joka on kaikkien aikojen myydyimpiä miestentuoksuja ja erityisesti liikemiesten suosiossa. Mausteisessa ja maskuliinisessa tuoksussa on greippiä, korianteria ja basilikaa.

Tuoksut oman tien kulkijoille

Boss Ma Vie Pour Femme on raikas päivätuoksu naiselliselle ja itsenäiselle leidille. Tuoksuun kerrostuvat kaktuksenkukan raikkaus, vaalenpunaisen ruusun pehmeys ja seetripuun intensiivinen lämpö, joka huokuu itsevarmuutta ja rentoutta.

Boss Orange Manin Hugo Boss on suunnitellut miehelle, joka suhtautuu elämään intohimoisesti eikä pelkää olla oma itsensä. Energisen tuoksun suunnittelua on innoittanut brasilialainen bubinga-puu, jonka lisäksi Boss Orange Manissa aistii omenan, suitsukkeen ja vaniljan.

Poimi talteen talven parhaat hajuvesivinkit!

Toinen jännittävä vaihtoehto Hugo Bossin miestentuoksujen valikoimasta on raikas Boss Just Different -tuoksu, jonka aromeja on muun muassa jäädytetty minttu.

Talvisen tuoksutaivaan tähtiä on myös naistentuoksu Gucci Première, klassinen myskituoksu, joka henkii voimaa, sensuaalisuutta ja Hollywoodin ajatonta glamouria.

Naistentuoksu Gucci Premièren tuoksupariksi sopii vahva ja hienostunut Gucci Made to Measure. Tuoksu on nimensä mukaisesti räätälöity miehille, joille vain paras on kyllin hyvää.

Lähteet: www.dolcegabbana.com, www.hugoboss.com, www.gucci.com
Kuva: Dolce&Gabbana

Hinnat Helsinki-Vantaan Duty Free 2:ssa:

  • Boss Just Different EdT EUR 43,95 / 75 ml; EUR 57,60 / 125 ml
  • Boss Ma Vie EdP EUR 58,95 / 50 ml; EUR 75,50 / 70 ml
  • Boss Orange Man EdT EUR 45,95 / 60 ml; EUR 58,95 / 100 ml
  • Dolce EdP EUR 66,40 / 50 ml; EUR 88,00 / 75 ml
  • Dolce&Gabbana Intense EdP EUR 77,95 / 50 ml
  • Dolce&Gabbana the One for Man EdT EUR 52,95 / 50 ml; EUR 66,50 / 100 ml
  • Gucci Made to Measure Edt EUR 54,50 / 50 ml; EUR 68,00 / 90 ml
  • Gucci Prèmiere Edt EUR 61,95 / 50 ml; EUR 86,95 / 75 ml

Katso myymälän aukioloajat ja tarkka sijainti.

Matkustus