Skip navigation

Finnmatkat: Minne lomalle lasten kanssa?

Artikkeli julkaistu
05.06.2014 klo 07:31
Lapsi pinkeissä vaatteissa lentokentällä.
Koulureput on nyt heitetty nurkkaan ja kesäloma on vihdoin alkanut! Finnmatkojen kautta kesäloman viettoon matkustaa kesä-elokuussa yhteensä 22 000 lasta.

Suosituimmat lapsiperheiden kesälomakohteet

Finnmatkojen suosituimmat kesälomakohteet lasten kanssa matkustaville ovat tänä kesänä Alanyan rannikko, Rodos ja Kreeta.

Yhtiö kertoo tiedotteessaan, että jopa matkakohdettakin tärkeämpää voi olla oman matkaseurueen tarpeisiin räätälöity hotelli.

– Tänä kesänä jopa kaksi kolmesta lapsimatkaajasta asuu perheille konseptoiduissa perhehotelleissamme, kertoo Finnmatkojen tuotteista ja viestinnästä vastaava johtaja Pekka Antila.

Paras talviloma löytyi Kap Verdeltä

Finnmatkojen viime talven asiakaspalautteista käy ilmi, että Kap Verde on paras talvilomakohde. Kap Verden Boavistan ja Salin saarten jälkeen kolmannelle sijalle NPS*-luvuissaan kiri Lanzarote.

Aidot elämykset ovat loman halutuinta antia. TNS Sifon tekemän kyselytutkimuksen mukaan vierailu paikallisilla markkinoilla on loman ehdoton kohokohta. Kakkossijalle tulivat paikalliset makuelämykset ja kolmannelle hemmotteluhoito spassa tai hieronnassa.

Sinua voivat kiinnostaa myös

Lentoaseman vinkit lapsiperheille   Alanyaan suorilla lennoilla   Nämä kohteet ovat suosittuja

*Net Promoter Score, asiakastyytyväisyyttä mittaava suositteluindeksi

Lähde: Finnmatkojen tiedote 3.6.2014

Matkustus