Skip navigation

Freshly Made käynnisti uusien ravintoloiden avajaisputken

Artikkeli julkaistu
03.07.2014 klo 11:13
Täytettyjä sämpylöitä.
Tuoreita, vastavalmistettuja herkkuja tarjoileva Freshly Made on saapunut Helsinki-Vantaalle. Take away -kahvila on Finavian uuden ravintolaoperaattori HMSHostin ensimmäinen piste. Laajan palvelu-uudistuksen myötä Helsinki-Vantaalle avataan lähivuosina lähes 70 uutta tai uudistettua ravintolaa ja myymälää.

Pieni ja sympaattinen Freshly Made on kioskin ja kahvilan risteytys, joka tarjoilee matkustajille tuoreita, paikan päällä valmistettuja herkkuja sekä helppoja ja nopeita välipaloja. Mukaan voi napata esimerkiksi täytetyn voileivän, leivonnaisia, lämpimän croissantin tai vastapuristettua mehua.

Uusia avajaisia luvassa jo kesän aikana

Freshly Made on maailman suurimpiin lentoasemaravintolaoperaattoreihin kuuluvan HMSHostin ensimmäinen taidonnäyte Helsinki-Vantaalla. Lisää on kuitenkin luvassa: lentoasemalle saapuvat myös muun muassa Grab and Fly, Urban Food Market, Johan&Nyström Cafe, Helsinki Sausage Company ja Two Tigers Sushi and Noodle. Näistä ensimmäiset avaavat ovensa jo kesän aikana.

HMSHostin lisäksi Finavialla on sopimus ravintola-, kahvila- ja loungepalveluita tarjoavan SSP Finlandin kanssa. Laajentamalla ravintola- ja kahvilatarjontaansa Finavia haluaa varmistaa, että lentoasemalta löytyy runsas valikoima sekä kansainvälisiä ja kotimaisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Myös muotivalikoima laajenee

Finavia laajentaa matkustajien palvelutarjontaa myös muodin saralla. Keväällä Helsinki-Vantaalle avattiin kaksi Lindroosin kelloliikettä, ja Hugo Bossin myymälän avajaisia vietettiin kesäkuun lopulla. Kesän aikana lentoasemalle saapuvat myös muun muassa Burberry ja Ralph Lauren.

Sijainti ja aukioloajat

Matkustus