Ohita navigaatio

Helsinki-Vantaalla voi pian vaihtaa valuuttaa automaatilla

Lehdistötiedote
Artikkeli julkaistu
17.07.2014 klo 05:26
Arkistointipäiväys
Kuva Change Group -yrityksen logosta.
Matkustus
Finavia Oyj on jatkanut sopimustaan valuutanvaihtopalveluja tarjoavan ChangeGroupin kanssa. Sopimuksen ansiosta ChangeGroupin palvelut Helsinki-Vantaalla lisääntyvät, ja valuutanvaihto onnistuu lentoasemalla pian myös automaatilla. Itsepalvelupisteet tukevat Finavian käynnistämää Helsinki-Vantaan palvelu-uudistusta ja jatkuvaa asiakaskokemuksen kehittämistä.

Finavia on kilpailuttanut Helsinki-Vantaan lentoaseman valuutanvaihtopalvelut. Yhtiö jatkoi sopimustaan ChangeGroupin kanssa. Uusi sopimus tulee voimaan 1.1.2015.

Vuoden 2015 aikana lentoaseman valuutanvaihtopalvelut laajenevat ja monipuolistuvat lukuisilla ChangeGroupin itsepalveluautomaateilla. Uusien valuutanvaihtoautomaattien ansiosta matkustajat voivat jatkossa vaihtaa valuuttaa ympäri vuorokauden. Lisäksi lentoaseman palvelutarjonta kasvaa ChangeGroupin käteisnostoautomaateilla.

Automaatit eivät syrjäytä Helsinki-Vantaan seitsemää ChangeGroupin palvelupistettä. Matkustajat voivat jatkossa valita, haluavatko asioida palvelupisteellä vai automaatilla. Lähivuosina osa palvelupisteistä tulee saamaan uuden ilmeen.

Itsepalvelu tuo joustoa matkustamiseen

Finavia haluaa tehdä matkustamisesta mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Helsinki-Vantaalla on parhaillaan käynnissä mittava palvelu-uudistus, jonka tavoitteena on kehittää lentoaseman palveluita yhä monipuolisemmiksi ja matkustajien tarpeita paremmin vastaaviksi.

Uudet valuutanvaihto- ja käteisautomaatit tukevat palvelu-uudistusta. Automaatio luo matkustajalle uuden tavan asioida, ja se tuo matkustamiseen joustavuutta – automaattien ansiosta valuuttaa voi vaihtaa vaikka keskellä yötä.

Pohjois-Euroopan johtavana vaihtolentoasemana ja merkittävänä Euroopan ja Aasian välisen liikenteen solmukohtana valuutanvaihto on Helsinki-Vantaalle tärkeä palvelukokonaisuus.

“Olemme todella iloisia päästessämme palvelemaan Helsinki-Vantaan lentoaseman yhä kansainvälistyvää matkustajakuntaa entistä monipuolisemmin yhtiömme perusarvojen – luotettavuus, helppous, saatavuus ja innovatiivisuus – mukaisesti”, ChangeGroupin toimitusjohtaja Sacha Zackariya sanoo.

Johtaviin valuutanvaihtopalveluntarjoajiin lukeutuvalla ChangeGroupilla on yhteensä yli sata toimipistettä 12 maassa ja yli 20 vuoden kokemus valuutanvaihtotoiminnasta Suomessa. Yhtiö laajentaa toimintaansa erityisesti Euroopan ja Pohjois-Amerikan johtavilla lentoasemilla.