Skip navigation

Herkuttele Helsinki-Vantaan uusissa ravintoloissa

Artikkeli julkaistu
04.08.2014 klo 06:21
Ravintolan tiski.
Helsinki-Vantaan lentoaseman ravintolatarjonta on kasvanut kolmella mielenkiintoisella uutuudella. Urban Food Market, Freshly Made ja Helsinki Sausage Co. tarjoavat herkkuja isompaan ja pienempään nälkään.

Ravintolaoperaattori HMSHostin uudet palvelupisteet tuovat Helsinki-Vantaan ravintolatarjontaan entistä enemmän valinnanvaraa. Tutustu uusiin ravintoloihin ja valitse oma suosikkisi.

Tuoreita välipaloja vastajauhetun kahvin kera

Urban Food Marketin valikoimiin kuuluvat runsaat salaatit, täytetyt leivät, sekä muut pienet välipalat, jotka valmistetaan paikan päällä. Ostokset voit ottaa mukaan tai nauttia paikan päällä. Piste sijaitsee terminaali 1:ssä ennen turvatarkastusta, joten se palvelee myös saattajia ja vastaantulijoita.

Freshly Made tarjoaa nimensä mukaisesti itse tehtyjä, tuoreita välipaloja nopeasti ja vaivattomasti. Myös kahvit saat varmasti tuoreena, sillä sekä Freshly Maden, että Urban Food Marketin baristat valmistavat espressot ja cappucinot itse jauhamistaan pavuista.

Erikoismakkaroita ja aamiaista

Mitä jos aloittaisit matkasi rennosti makkaran ja kylmän oluen merkeissä? Mutkaton Helsinki Sausage Co. tarjoaa laajan valikoiman erikoismakkaroita, hot dogeja ja hampurilaisia tuttavallisessa ilmapiirissä. Valikoimiin kuuluu myös runsas aamiainen.

Tervetuloa testaamaan uutuusravintolat!

Sijainnit ja aukioloajat:

 

Matkustus