Skip navigation

Hugo Boss täydentää lentoaseman bränditaivasta

Artikkeli julkaistu
30.08.2014 klo 07:00
Miesten kauluspaitoja Hugo Boss -kaupassa.
Helsinki-Vantaan uusi BOSS Store tuo matkustajien ulottuville upean valikoiman elegantteja miestenvaatteita.

Monelle nimi Hugo Boss tuo ensimmäiseksi mieleen täydellisesti istuvat puvut. Huippubrändi on kuitenkin paljon muutakin. Yrityksen mallistoista löytyvät laadukkaiden business- ja juhlavaatteiden sekä vapaa-ajan asujen lisäksi kengät, alusvaatteet, sukat ja asusteet naisille, miehille ja lapsille.

Vuonna 1993 esitellyn trendikkään HUGO-brändin rinnalle on myöhemmin luotu BOSS Golf, BOSS Black, BOSS Selection, BOSS Orange, BOSS Green, BOSS Home ja BOSS Kidswear.

Myös lentoasemallakesällä 2014 avattu, miesten pukeutumiseen erikoistunut BOSS Store tarjoaa laajan valikoiman vaatteita ja asusteita. Apuna tärkeissä valinnoissa on kielitaitoinen henkilökunta. 

Pitkä matka tyyliniekkojen luottopukijaksi

Hugo Bossin menestystarina sai alkunsa, kun saksalainen Hugo Ferdinand Boss (1885–1948) perusti yrityksen vuonna 1924 kotikaupunkiinsa Metzingeniin. Uransa vaatetusalalla hän oli aloittanut vanhemmiltaan perimässä alusvaate- ja liinavaatekaupassa.

Alkuvuosina Hugo Boss räätälöi muun muassa paitoja ja perinteisiä villakankaisia loden-takkeja. Toisen maailmansodan päättymiseen asti sen tuotteisiin kuuluivat myös univormut, joita se valmisti Saksan asevoimille.

Sodan jälkeen yritys kasvoi voimakkaasti Hugo Ferdinand Bossin vävyn Eugen Holyn luotsaamana. Ensimmäiset miesten pukutilaukset Hugo Boss sai 50-luvulla. 60-luvulla se alkoi tehdä miesten valmispukuja.

Kun Eugen Holyn pojat, Jochen ja Uwe, siirtyivät yrityksen johtoon vuonna 1969, Hugo Bossista alkoi muovautua se kansainvälinen muotibrändi, jona se tänä päivänä tunnetaan.

 

Lentoaseman Boss-kaupan aukioloajat ja sijainti

Lähde ja Hugo Bossin kotisivut

 

Teksti: Terhi Kivikoski-Hannula, Mediafocus Oy

Sinua voi kiinnostaa myös

Kuka keksii muodin 

Matkustus