Skip navigation

Joni Nojonen on Kemi-Tornion uusi päällikkö

Artikkeli julkaistu
03.10.2014 klo 07:10
Kemi-Tornio lentoaseman julkisivu.
Kemi-Tornion operatiiviseksi päälliköksi on nimitetty Joni Nojonen. Hän on aloittanut tehtävässään 1. lokakuuta 2014.

Joni Nojonen tulee tehtävään Airpron/RTG:n Station Supervisorin paikalta. Hän on aloittanut työuransa lentoasemalla rampin operatiivisissa tehtävissä ja työskennellyt myös Airpron De-icing-päällikkönä.

Kemi-Tornion operatiivisena päällikkönä Nojonen vastaa lentoaseman päivittäisen liiketoiminnan kustannustehokkaasta ja laadukkaasta johtamisesta.

Hän osallistuu tarvittaessa myös päivittäiseen perustyöhön ja pitää yllä lentoaseman työntekijältä vaadittavia palo- ja pelastus- sekä turvakelpoisuuksia.

- Kustannustehokas operointi on tärkeää, jotta lentoasema tukee mahdollisimman hyvin alueen lentoliikenteen toimintaedellytyksiä. Mahdollistamme omalta osaltamme lentoliikenteen jatkumisen Kemi-Torniossa kysynnän mukaan yhteistyössä eri sidosryhmiemme kanssa, sanoo lentoaseman strategisesta kehittämisestä, liiketuloksesta ja maakunnan sidosryhmäsuhteista vastaava Lapin aluejohtaja Martti Oinas.

Kemi-Tornion lentoaseman kautta matkusti vuonna 2013 noin 57 000 matkustajaa. Tämän vuoden alusta matkustajia on ollut reilut 37 000 ja matkustajaliikenne on hieman kasvanut edellisestä vuodesta. Kemi-Torniosta lennetään säännöllistä reittiliikennettä Helsinkiin.  

Kemi-Tornion lentoaseman kotisivut

Liikennetilastot

Ihmisiä & Ilmailua