Skip navigation

Joulu saapuu Helsinki-Vantaalle

Lehdistötiedote
Artikkeli julkaistu
14.11.2014 klo 11:00
Helsinki-Vantaan lähtöselvitysaulan katto koristeltuna suurilla lumihuitaleilla.
Helsinki-Vantaan lentoasema virittäytyy joulutunnelmaan perjantaina 14.11. Matkustajille on luvassa iloisia yllätyksiä, jouluisia tarjouksia sekä sesonkituotteita koko loppuvuoden ajan.

Joulu toivotetaan lentoasemalla tervetulleeksi musiikin, valojen ja jouluherkkujen siivittämänä. Joulun avajaistunnelmasta pääsevät nauttimaan perjantai-iltapäivällä lennolleen lähtevät matkustajat.

- Iloiset jälleennäkemiset, odotettu kotiinpaluu ja lomalle lähtemisen riemu kuuluvat joulun ajan lentämiseen. Haluamme, että matkustajat voivat virittäytyä iloiseen ja rauhalliseen joulutunnelmaan jo lentoasemalla, kaupallisten palveluiden johtaja Anne Gullstén Finaviasta kertoo.

Joulukuu täynnä tapahtumia ja tarjouksia

Joulunalusaikaan Helsinki-Vantaalla voi törmätä Joulupukkiin ja hänen apureihinsa. Tunnelmaa lentoasemalle luovat perinteisesti myös jouluvalaistukset, jouluiset taideinstallaatiot sekä yllätysesitykset.

Lisäksi lentoaseman kahvilat, ravintolat ja myymälät tarjoavat asiakkailleen joulukuussa kosolti jouluetuja. Myös valikoima kasvaa sesonkituotteilla.

- Elämysten ja tunnelman lisäksi haluamme tarjota matkustajille apua jouluaskareiden hoitoon. Helsinki-Vantaan valikoimasta löytyvät täydelliset hankinnat niin joulupöytään, pukinkonttiin kuin omaan hemmotteluhetkeenkin, Gullstén kertoo.

Helsinki-Vantaan jouluyllätyksiä, tarjouksia ja muita joulun ajan tapahtumia voi seurata Finavian verkkosivuilta.

Helsinki-Vantaa uudistuu

Finavia on käynnistänyt Helsinki-Vantaalla laajan kehitysohjelman, jonka tavoitteena on vahvistaa Helsinki-Vantaan asemaa maailman johtavien vaihtolentoasemien joukossa.

Samaan aikaan käynnissä on mittava palvelu-uudistus, jonka ansiosta lentoasemalle saapuu yhteensä lähes 70 uutta tai uudistettua kahvilaa, ravintolaa ja myymälää.

Kehitysohjelmasta ja palvelu-uudistuksesta johtuen lentoasemalla on käynnissä remontti- ja uudistustöitä. Kaikki työt pyritään tekemään niin, että ne aiheuttavat mahdollisimman vähän haittaa lentoaseman asiakkaille.

Finavia pahoittelee töistä mahdollisesti koituvaa väliaikaista häiriötä ja toivottaa rauhallista joulunodotusta kaikille Helsinki-Vantaan matkustajille.

Matkustus Ihmisiä & Ilmailua