Skip navigation

Kai Laitisesta Finavian uusi talousjohtaja

Lehdistötiedote
Artikkeli julkaistu
25.03.2014 klo 11:02
Lenkenttä liikennemerkki lentokentän ulkopuolella.
Finavia Oyj:n uudeksi talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty KTM Kai Laitinen. Hän aloittaa tehtävässään 1.8. mennessä.

Finavian talousjohtajana vuodesta 2008 toiminut Kirsti Lehtovaara-Kolu on päättänyt siirtyä pois Finavian palveluksesta. Yhtiön vt. talousjohtajana toimii 1.4. alkaen Kai Laitisen aloittamiseen saakka Group Controller Sari Kankkunen.

Finavian uutena talousjohtajana aloittava Kai Laitinen työskentelee tällä hetkellä talousjohtajana (Senior Vice President, Corporate Controller) Outokumpu Oyj:ssä, jossa hän toiminut useissa talousjohdon tehtävissä vuoden 1994 jälkeen.

- Olen tyytyväinen voidessani aloittaa Finavia Oyj:n talousjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Yhtiö on siirtymässä lentoasemien välisen kansainvälisen kilpailun kiristyessä uuteen kehitysvaiheeseen, kun se on käynnistänyt laajoja investointihankkeita Helsinki-Vantaalla ja keskeisillä verkostolentoasemillaan. Finaviassa on paljon osaamista, joten yhtiöllä on erinomaiset mahdollisuudet pärjätä kansainvälisessä markkinassa myös tulevina vuosina, mikä on ensiarvoisen tärkeää lentoasemien ja lennonvarmistuksen palveluiden jatkuvuuden varmistamiseksi. Odotan innolla tulevia haasteita Suomen talouden kilpailukyvyn kannalta tärkeällä toimialalla, sanoo Finavian uusi talousjohtaja Kai Laitinen.

Sinua voi kiinnostaa myös:

Finavian johto ja hallinto

Ihmisiä & Ilmailua