Skip navigation

Kokeile porttijoogaa Helsinki-Vantaalla

Artikkeli julkaistu
09.06.2014 klo 12:10
Joogaavien ihmisten silhuetit.
Jooga, pilates ja meditaatio saattavat pian kuulua Helsinki-Vantaan palveluvalikoimaan. Uudessa Kainuu-tilassa joogaharjoituksia voi tehdä katsellen suurista ikkunoista avautuvaa näkymää kiitoteille.

Porttijooga on osa Finavian käynnistämää TravelLab-hanketta, jossa matkustajat pääsevät testaamaan koeluontoisesti lentoasemalle tuotuja mahdollisia uusia palveluita. Rauhallinen ja rentouttava Kainuu-tila on auki ympäri vuorokauden, joten matkustajat voivat piipahtaa sisään venyttelemään ja rentoutumaan milloin tahansa.

Tilassa on tarjolla joogamattoja sekä ohjeet erilaisille matkustamisen lomassa tehtäville harjoituksille.

Portin 30 lähellä sijaitseva Kainuu-tila on avoin ja valoisa tila, jossa on mahdollisuus rentoutua ja voimistella. Tilan sisustus on saanut inspiraation suomalaisesta luonnosta. Sammalenvihreän kokolattiamaton ja luonnonkivien ja paksujen puulankkujen peittämä lattia tuo tilaan lämpöä.

Hauskoissa istuimissa taas on käytetty perinteisiä räsymattoja tuomaan modernia pirttitunnelmaa. Porttijooga lanseerattiin 23. toukokuuta, jolloin helsinkiläisen PihaSali -joogastudion Hanna Ruax ja Meri Mart vetivät toimittajille ja matkustajille 15-minuuttisen Jet Lag Yoga -harjoituksen.

 

 

Porttijoogaa kokeillaan käytännössä kesäkuun alkuun saakka. Matkustajat voivat osallistua ohjatuille tunneille sekä tehdä harjoituksia omaan tahtiinsa tilassa esillä olevien ohjeiden mukaan.

Ohjattuja joogatunteja järjestetään seuraavasti:

  • 4. kesäkuuta: Jet Lag -jooga klo 7.00 ja 14.30
  • 10. kesäkuuta: Jet Lag -jooga klo 15.00
  • 13. kesäkuuta: pilates klo 14.00 ja 16.00
Matkustus