Skip navigation

Lisää vuoroja Lontooseen

Artikkeli julkaistu
12.02.2014 klo 12:38
Finnairin lentokone lentokentällä.
Finnair lisää päivittäisten lentojen määrää Lontoon Heathrow’n kentälle neljästä viiteen 30. maaliskuuta alkaen.

Uusi vuoro lähtee Helsingistä kello 16.30 ja saapuu Lontooseen kolme tuntia myöhemmin, kello 17.30 paikallista aikaa. Kotimatkalle puolestaan lähdetään Lontoosta kello18.35 ja Helsinkiin saavutaan kello 00:35 paikallista aikaa.

Reittiä lennetään pääasiassa Finnairin uudella Airbus A321 -koneella, joka on varustettu polttoainetehokkaalla Sharkletilla ja toimii Heathrow’n tiukimpien melumääräysten rajoissa.

Viiden päivittäisen lennon lisäksi Finnair tarjoaa päivittäin kaksi edestakaista codeshare-lentoa oneworld-kumppaninsa British Airwaysin kanssa. Uusi lento tarjoaa entistä paremmat yhteydet paitsi Lontooseen ja muihin Iso-Britannian ja Irlannin kohteisiin myös Pohjois-Amerikkaan.

Pohjois-Amerikan lentojen kysynnän kasvu on näkynyt Finnairilla viime kesästä yhtiön liityttyä oneworld-kumppaniensa American Airlinesin, Iberian ja British Airwaysin yhteishankkeeseen. Helsingistä tuleville Lontoo on kätevä vaihtoasema, josta voi matkustaa yhdellä lipulla yli tusinaan Pohjois-Amerikan kohteeseen.

- Lontoo on upea kaupunki, jonne on aina kysyntää, ja olemme hyvin iloisia voidessamme lisätä kapasiteettia hyvin menestyvälle Helsinki–Lontoo-reitille”, sanoo Finnairin resurssinhallinnasta vastaava johtaja Gregory Kaldahl.

Uusi lento tekee myös liikematkustamisen Lontooseen helpommaksi ja mahdollistaa edestakaisin liikematkan yhden päivän aikana.

Hae reittiliikenteen aikatauluja ja lentoyhteyksiä

Matkustus