Skip navigation

Porsche Designin muotia Helsinki-Vantaan uudessa myymälästä

Artikkeli julkaistu
01.11.2014 klo 07:00
Lentoasemalla shoppailevia hemmotellaan nyt Porsche Designin luksustuotteilla, laukuilla ja asusteilla.

Syyskuun puolivälissä portilla 27 avautunut Collection-myymälä tarjoaa matkustajille tyylikkään ja laadukkaan valikoiman kansainvälisten huippubrändien tuotteita. Niiden joukosta löytyvät myös Porsche Designin upeat luksuslaukut ja -asusteet.

– Halusimme brändin Helsinki-Vantaalle, koska sen tuotteet sopivat täydellisesti valikoimiimme. Jokainen Porsche Designin tuote edustaa huipputyyliä, ja se on erityisen tunnettu ja haluttu eurooppalaisten ja aasialaisten keskuudessa, World Duty Free Groupista kerrotaan.

Luksusbrändin takana käsityötaito ja huipputeknologia

The Porsche Design Studion perusti vuonna 1972 Ferdinand Alexander Porsche, legendaarisen Porsche 911:n suunnittelija. Toiminta alkoi Stuttgartissa, Saksassa, mutta siirtyi sittemmin Zelliin, Itävaltaan.

"Designin on oltava toimivaa, ja toimivuudelle on luotava esteettinen ilmaisu ilman selittelyä kaipaavaa monimutkaista kikkailua." 
F. A. Porsche

Nykyään designtalo on yksi Euroopan tunnetuimmista. Arvostuksesta kertovat esimerkiksi kansalliset ja kansainväliset palkinnot, joita on sadellut vuosien kuluessa yli 180.

Studion muotoilun ohjenuorana ovat olleet alusta lähtien F.A. Porschen periaatteet. Näitä ovat toimivuus ja selkeälinjaisuus, huolelliset materiaalivalinnat sekä eleganssi ja innovatiivisuus.

– Laadukas työ yhdistää perinteisen käsityötaidon viimeisimpään teknologiaan. Tällä reseptillä Porsche Design on onnistunut luomaan ajattomia, jokapäiväistä elämää helpottavia klassikoita, jotka ovat ehdottomasti keskimääräistä korkeamman hintansa arvoisia.

Katso kuvat uudesta Collection-muotimyymälästämme.

Matkustus