Skip navigation

Rovaniemellä urheillaan kesällä – tapahtumapaikalle Helsinki-Vantaalta helposti ja nopeasti

Artikkeli julkaistu
14.07.2014 klo 09:50
Lentokone nousee taivaalle.
Rovaniemellä järjestetään kesän aikana kaksi suurta urheilutapahtumaa. Nauti tapahtumista ilman matkaväsymystä ja saavu paikan päälle rennosti lentäen.

Rollo MTB -maastopyöräilytapahtuma 18.–20.7.

Kolmipäiväisen Rollo MTB -tapahtuman aikana voi tutustua maastopyöräilyyn joko katsojana tai itse pyörän päällä. Tapahtumaviikonlopun aikana järjestetään SM-kisat ja kaikille lajin harrastajille avoin kilpailu. Lauantaina luvassa on myös vauhdikas ja jännittävä alamäkikisa. Yleisö voi seurata kaikkia kisatapahtumia maksutta.
Visit Rovaniemi: Rollo MTB

Miesten Satanen 2.8.

Lapin hulluimpiin kesätapahtumiin lukeutuva Miesten Satanen juostaan Rovaniemellä elokuun ensimmäisenä lauantaina. Kyseessä on sadan metrin juoksu, jossa maaliintulon kanssa ei tarvitse juuri kiirehtiä. Tuomaristo nimittäin perustaa voittajavalintansa nopeuden sijasta tyyliin ja rehtiin kilpailuhenkeen. Voittajalle on tänä vuonna luvassa henkilöauto.
Miesten Satanen –kotisivut

Helsinki-Vantaalta sujuvasti Rovaniemelle

Saavu tapahtumapaikalle lentäen, ja olet virkeä ja valmis urheilusuorituksiin, kuuluitpa sitten kisaajiin tai kannustusjoukkoihin.

Finnair ja Norwegian operoivat päivittäin lentoja Helsinki-Vantaalta Rovaniemelle ja takaisin. Lentoaika on noin 1h 15 minuuttia.

Katso, minne kaikkialle pääset Helsinki-Vantaalta

Matkustus