Skip navigation

Smartlynx käynnisti lennot Malagan lämpöön

Artikkeli julkaistu
08.10.2014 klo 10:02
Matkustajia Helsingin lentokentän terminaalissa.
Uusi lentoyhtiö Smartlynx on aloittanut operoinnin Espanjan aurinkorannikolle 2. lokakuuta 2014. Yhtiö lentää Helsinki-Vantaalta Malagan kentälle kaksi kertaa viikossa.

Smartlynxin lähtö- ja tuloterminaali Helsinki-Vantaalla on terminaali 2. Lähtöselvitystiedot ja muuta Smartlynxin lentojen matkustusinformaatiota saa lentoyhtiön englanninkielisiltä kotisivuilta.

Lippuja lennoille voi varata Snowbirdin kotisivuilta.

Aurinkoinen Malaga on ihanteellinen rantalomakohde

Picasson kotikaupunki Malaga, Espanjan etelärannikolla on tunnettu aurinkoisesta ilmastostaan ja kilometrien mittaisesta hiekkarannastaan. Se on upea rantalomakohde, mutta tarjoaa loputtomasti elämyksiä myös kulttuurin, urheilun ja hyvän ruuan ystävälle.

Välimeren vaikutus näkyy malagalaisessa keittiössä. Nauti merenantimista satamakaupungin lukuisissa idyllisissä pikku ravintoloissa ja tutustu paikallisiin herkkuihin, kuten avotulella kypsennettyihin sardiinivartaisiin.

Malaga hemmottelee kulttuurinnälkäistä. Kaupungin monet museot, tapahtumat ja arkkitehtoniset kohteet ovat vierailun arvoisia. Kaupungin keskustasta löydät esimerkiksi Picasson synnyinkodin, joka on kauniisti entisöity ja toimii nykyään museona.

Malaga sopii myös mainiosti lomakohteeksi, jossa halutaan yhdistää rantahuvit liikunnallisempiin harrastuksiin. Aurinkorannikolla on lukemattomia kansainvälisen tason golfkenttiä ja Malagaa ympäröivä luonto on mitä otollisin maastopyöräilyyn, vaeltamiseen tai jopa kalliokiipeilyyn.

Lähde: Smartlynxin kotisivut

 

Matkustus